2012-11-26 11:43:05• hírek • Szatmár.ro

Kiállítások és egyéb rendezvények ezen a héten is!

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Harag György Társulat novemberi műsorterve:


November 26-án, hétfőn 10 órakor - A tökmag és a hórihorgas - Iciri piciri bérlet, Pódiumterem

November 27-én, kedden 10 órakor - A tökmag és a hórihorgas - Iciri piciri bérlet, Pódiumterem

November 28-án, szerdán 10 órakor - A tökmag és a hórihorgas - Iciri piciri bérlet, Pódiumterem

November 29-én, csütörtökön 10 órakor - A tökmag és a hórihorgas - Iciri piciri bérlet, Pódiumterem

November 30-án, pénteken 10 órakor - A tökmag és a hórihorgas - Iciri piciri bérlet, Pódiumterem

19 órakor - Kurázsi mama és gyermekei - bemutató - Ady Endre bemutató bérlet


A Grand Mall Cinema újdonságai:


Stolen: Will néhány társával úgy dönt, hogy kirabolnak egy bankot. A férfi szerencsétlenül jár, elkapják a zsaruk és börtönbe vágják. Amikor szabadul, kap egy telefonhívást, hogy a lányát, Alisont elrabolták. Will mindenre elszánt, hogy legféltettebb kincsét visszaszerezze, de a feladat nem egyszerű, hiszen a zsaruk folyamatosan a nyomában járnak.



Az öt legenda (Rise of the Guradians): A filmben gyermekkorunk hősei szövetkeznek: Télapó, Húsvéti Nyuszi, Fogtündér és Jack Frost. A világot fenyegető örök sötétség ellen szállnak harcba. A dolguk azonban nem egyszerű, kalandos utat kell bejárniuk, hogy megmentsék a földet.



A gyilkos médium (Red Lights):
S. W. és C. M. afféle paranormális nyomozók, olyan embereket figyelnek meg, akik azt állítják természetfeletti pszichikai képességekkel rendelkeznek. Vizsgálódnak és leleplezik a csalókat.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Filharmónia:


November 29-én, csütörtök este 18.30 órától ünnepi szimfonikus koncertre kerül sor a "Dinu Lipatti" Filharmóniában. A zenekart Iulia Cibisescu-Duran vezényli, az est szólistája pedig Eugen Cibisescu hegedűművész. Műsoron Cibisescu-Duran hegedűre és zenekarra írt I. hangversenye, valamint Mendelssohn IV. szimfóniája.

Kiállítás:


November 26-án, hétfő délután 14 órától a szatmárnémeti Nagy Zsinagógában nyílik fotóművészeti kiállítás "Beth Haim" (Az élet háza) címmel. A kiállítás két héten keresztül látogatható. További információkért kattints ide!

November 26-án, hétfő este 18.30 órától Orosz Krisztina alkotásaiból nyílik kiállítás a szatmárnémeti Art Caffé Kávézóban. A kiállítás a Nomanid Productions Szervezet által indított "Bi0-GrapH" sorozat része.

November 29-én, csütörtök délután 17 órától a Szatmárnémeti Alkotóház galériája ad otthont az 50. életévét betöltő Váradi Katalin alkotásainak. Az életmű kiállítás a Szatmár Megyei Tanács és a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szervezésében jön létre. a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a tárlatnyitóra!

Képzőművészeti kiállítás nyílt Deák János, Podolyák Vilmos és Tent Aurel alkotásaiból a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában. A Szatmári Képzőművészek Egyesülete minden érdeklődőt szeretettel vár a kiállításra.

Karaoke Maraton - A döntő:


November 29-én, csütörtök este 21 órától kerül megrendezésre a Szatmár.ro és a MusiC'at által szervezett Karaoke Maraton tehetségkutató verseny döntője. A döntőbe összesen nyolc versenyző - Babos Katinka, Székely Gabriella, Sipos Ingeborg, Pop Ionut, Gnandt Gréta, Kóka Anita, Szilágyi Zsuzsa és Pincés Pap Katalin - jutott tovább.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az eseményre!

Buli


December elsején, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: