2012-11-03 10:25:42• hírek • Póti Orsolya

Péterfi Ágnes festményeivel folytatódik a Bi0-GrapH sorozat

November 5-től újabb képzőművészeti kiállításnak ad otthont a szatmárnémeti Art Caffé Kávézó. A művészetkedvelők Péterfi Ágnes festőművésznő „Faces" című portrésorozatát tekinthetik meg egy héten keresztül.

Péterfi Ágnes alkotásaival folytatódik az a kiállítás sorozat, amely két hete indult „Bi0-GrapH" címmel a szatmárnémeti Nomanid Productions szervezésében. A rendezvénysorozat keretében eddig Bodor Csaba és Stoica Róbert grafikai munkái kerültek bemutatásra, november 5-től pedig festményekből nyílik tárlat.

Az érdeklődők a szatmári Péterfi Ágnes alkotásaival ismerkedhetnek meg egy héten keresztül, aki jelenleg a Kolozsvári Képzőművészeti Egyetem mesteriző diákja. A bemutatásra kerülő hét portré festmény különféle érzelmeket fejez ki és a pop-art stílus jegyeit tükrözik. Ezek  az alkotások főként a líceumi évek termékei - tudtuk meg Ágnestől.

A hétfő este 18.30 órától kezdődő kiállítás megnyitó keretében Révész Csaba, az „Aurel Popp" Művészeti Líceum kerámia és szobrászat szakos tanára méltatja a képzőművész munkásságát.

A rendezvény támogatója a Nomanid Productions és a Twin Picks, médiapartnerek a Szatmár.ro és a City Rádió.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: