2015-06-10 12:16:13• hírek • Szatmár.ro

Kiállítás és partnerség

Kiállítást nyitottak a Gyermekek Palotájának növendékei által készített munkákból és partnerségi szerződést is aláírtak nemrég az intézmény vezetői Csengerben.

A kiállításnak - amelyben öt szakkör diákjainak alkotásai lettek bemutatva - a csengeri Helytörténeti Múzeum adott otthon a hétvégén. A vizuális művészeteket bemutató nagyszabású rendezvény célja a kiállított munkák által megismertetni a különböző szakköröket, illetve felhívni a figyelmet az azokon való részvétel nevelő, fejlesztő hatásaira. A programot színesítette a zongora és modern tánc szakkör növendékeinek bemutatója.

A kiállítás keretében egy partnerségi szerződés aláírására is sor került a csengeri Helytörténeti Múzeum, a Gyermekek Palotája illetve a Szatmárnémeti Művészek Egyesületének részvételével. Hrenyu Péter, a Gyermekek Palotájának igazgatóhelyettese kihangsúlyozta, nagy örömmel tettek eleget a meghívásnak, a partnerségi szerződés által pedig újabb perspektívák nyílnak meg tanulóik számára, mely által fejlődhetnek, új ismereteket és ismerettségeket szerezhetnek.

Reményeik szerint a most lezajlott kiállítást újabb közös rendezvények követik majd.

A Gyermekek Palotájának küldöttsége Csengerben

A kiállításon a következő szakkörök diákjai és oktatói vettek részt:

Festészet: Szemák Zsuzsa oktató. Diákjai: Stier Beatrix, Vári Renáta, Póti Kevin, Varadi Alexandru, Lazar Dávid, Bartók Boglárka.

Subázás: Szarvadi Edith oktató. Diákjai: Bartok Boglárka, Tarta Viliem, Tarta Victoria.

Textilművészet: Moldovan Lucica oktató. Diákja: Lukhi Diana Stefania.

Zongora: Moga Marina oktató. Diákjai: Sipos Gabriella, Ciorcas Giulia, Burice Adelin, Bace Andrei, Rák Réka.

Modern tánc: Ratiu Adina oktató. Diákjai: Moca Patricia, Sabau Alexandra, Tatar Natalia, Bodizs Szabina, Szabo Carla, Libotean Martina, Talos Razvan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: