2017-06-27 08:23:16• hírek • Blikk.hu

Hazatért Amerikából családjával Tvrtko

Hazaköltözött az Egyesült Államokból Vujity Tvrtko.

A riporter vasárnap délután érkezett meg idősebb fiaival, Benjáminnal és Barnabással a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre tíz hónappal azután, hogy a világjáró család elhagyta Magyarországot.

Másnap délelőtt egy barátja telefonján értük el Tvrtkót, aki amellett, hogy éppen a mindennapi életükhöz kapcsolódó dolgokat intézte, elárulta, mi a család legfontosabb teendője a nap folyamán.

– Muszáj ennünk egy húslevest! – vallotta be Tvrtko nevetve, akinek nagyon hiányoztak a magyar ízek a tengerentúlon.

– A mai nap legfontosabb eseménye biztosan az lesz a számunkra, hogy végre együnk egy igazi tyúkhúslevest, és pár falat kolbász is jól esne. Igaz, én ma hajnalban már nassoltam egy kis mangalica töpörtyűt és újhagymát, amikor nem bírtam aludni az időzónaváltás miatt. Azt hallottam egyébként, hogy az ATV-ben legendásan jó a büfé – utalt nevetve a riporter arra, hogy hazaköltözésük egyik oka az volt, hogy leszerződött a csatornához. Úgy tudjuk, Vujity Tvrtko a napokban már be is megy új munkahelyére, hogy személyesen is bemutatkozzon a leendő kollégáinak, akik közül egyébként már sokakat ismer is, hiszen többen korábbi munkahelyéről, a TV2-től érkeztek az ATV-hez.

A telejs cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: