2013-03-04 09:55:23• hírek • Blikk.hu

Kiakadtak riválisai ByeAlex győzelmén

Jött, látott, és szombat este győzött is ByeAlex, azaz Márta Alex A Dal című műsorban, így ő utazhat Malmőbe, az Eurovíziós Dalfesztiválra.

A fiatalember azonban, aki a Kedvesem című dallal varázsolta el a közönséget, versenytársai körében nem aratott osztatlan sikert. A nagy favoritnak tartott Radics Gigi (akinek szereplése kérdéses volt a döntőben, lévén Úgy fáj című dalát plágiumvád érte) stábja teljesen kiborult a Miskolci Egyetem filozófia szakán végzett énekes győzelme miatt. Egyikük például kifejezetten viccnek nevezte az eredményt. Joós István sem repesett az örömtől, de valamelyest visszafogottabban formált nyilvánosan véleményt.

- Ha már a zsűri úgy gondolta, hogy ByeAlex hangja benne van az első négyben, akkor számolni kellett azzal is, hogy esetleg ez a fiú nyer. Ezzel ugyanis megadták a közönségnek azt a lehetőséget, hogy rá is szavazhassanak - mondta nem kevés iróniával a hangjában Gigi lemezkiadójának vezetője. Kiakadt az eredményen több celeb is. Sarka Kata a Facebookon például ezt írta: „A sok ízléstelen ember szégyellje magát! Az idén először lett volna esélyünk valamit elérni az Eurovíziós Dalfesztiválon! Két világklasszis tehetség is volt a döntőben! A zsűriben is csalódtam, hogy erre lehetőséget adott, de a szavazók egyenesen menjenek a fenébe! Gigi, András, ti voltatok a legjobbak, de ennél a közönségnél jobbat érdemeltek!"

Ami azt illeti, maga ByeAlex szintén meglepődött, főként mert eredetileg el sem akart indulni a megméretésen. - A kiadóm, a CLS nevezte be a dalt, én magamtól sosem indultam volna el - vallotta be a fiatalember, aki vasárnap délelőtt hivatalos oldalán egy rövid kiírással reagált azokra a támadásokra, amelyek szombat éjjel óta érik. Sokan ugyanis bundát kiabálnak, nem értik, egy eddig viszonylag ismeretlen előadó miként volt képes jobbról beelőzni, és legyőzni a tehetségkutatók sztárjait, akik biztos befutóknak tűntek.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: