2018-02-04 06:47:17• hírek • Blikk.hu

Kiakadt Pataky Attila: még rezsire sem elég a nyugdíja

– Én 66 éves vagyok, Gömöry Zsolt és Alapi Pista 55. Ez lesz a 44 éves Edda 33. albuma, és 22 dal van rajta – sorolta a veterán rocker, aki csak nyugdíjának összegét nem tekinti mágikus számnak.

– Ahhoz képest, hogy mennyit vontak le tőlem a rendszerváltás előtti időszakban nyugdíjalap címén, nevetséges a juttatásom, mégis szerencsésnek mondhatom magam a zenészkollégákhoz képest – magyarázta A kör című rocksláger énekese, és kifejtette, a cégét vezető hölgy sziszifuszi munkával szedte össze az Edda rendszerváltás előtti fellépéseit és lemezeladásait.
 

Ennek köszönhető, hogy Attis valamivel magasabb sávba került, mint Nagy Feró (72) avagy Koós János (80), akiknek a nyugdíja a 70 ezer forintot sem éri el.

– Nem akarok összeget mondani, de a házunk rezsijére sem elég – sóhajtott Pataky, majd lekopogta, a misztika alapján idén jár le egészégi problémáinak hét szűk esztendeje. – Hihetetlen, min mentem keresztül, de ennek így kellett történnie. Mindent kiírtam magamból az új lemezre – árulta el Pataky, aki tavaly ilyenkor arc-, homloküreg- és tüdőgyulladás miatt szenvedett, 2015 karácsonyán pedig majdnem elvérzett egy gyomorbélhurut miatt, de abban az évben a vastagbélrákkal is megharcolt. Mintha ez nem lenne elég, tavaly aranyérrel is műtötték.
 

– Tele vagyok energiával, ami annak is köszönhető, hogy a próbák és a riportok mellett egyetlen hetet sem hagyok ki, hogy úszni menjek a kisebbik fiammal – mondta Pataky, aki a 14 éves Acsáról azt is elmondta, az első házasságából származó Gergőhöz (41) hasonlóan a rockzene őt is megbabonázta. – Rendkívül jó a ritmusérzéke, és egy ideje gitározni is tanul, de mintha a vízilabda jobban érdekelné.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: