2011-03-01 10:48:49• hírek • www.Blikk.hu

Szandika és Anikó a takaró alatt...

Nem bírta tovább szex nélkül a ValóVilág plasztikcicája, Szandika: mivel Alekosz nem kellett neki - bár az okostojás bármikor kapható lenne a testiségre -, Anikót vette rá, hogy segítsen rajta.

Már a villalakóknak is feltűnt, hogy az utóbbi időben Szandika inkább Anikó társaságát keresi, mint Éváét. A lányok, mint két igazi kebelbarátnő, mindent megbeszélnek egymással, egy ágyban alszanak, és folyamatosan átpusmogják az éjszakákat. Szombat este azonban több is történt egy ártatlan csevejnél. A lányok ugyanis egymásnak estek, és Anikó a takaró alatt a csúcsra juttatta barátnőjét.

Szandika már többször bebizonyította, nincs ellenére a leszbikus szex. Az üvegezős játék alkalmával élvezettel nyalogatta Éva mellét, de már többször csókolózott is vele. Ahogy Anikó is adott már nyelves puszit Zsófinak, ezúttal viszont, önzetlen módon, csak ő nyújtott segítő jobbot Szandikának. Ennek talán az az oka, hogy Anikó már többször kijelentette: frigidnek tartja magát, eddig ugyanis nem sok sikerélménye volt a szex terén, valószínűleg ezúttal sem bízott abban, hogy pont egy nő képes őt a csúcsra juttatni. Ha már azonban neki nem lehet jó, barátnőjének szerzett örömet.

A lányok több mint fél órán keresztül játszadoztak egymással a takaró alatt, a kiszűrődött hangok és a beszélgetés egyértelműen bizonyítja, hogy Anikó kielégítette a plasztikcicát.

A cikk folytatása a www.blikk.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: