2008-05-15 17:27:35• hírek • Czinzel László

Ilyés: Az új tanácson múlik, lesz-e strandunk

strand_kMagánvállalkozó kellene létrehozzon egy korszerű szatmárnémeti strandot.

Csak akkor lehet új és jó strandja, helyesbítek: csak akkor lehet egyáltalán üdülőövezete a városnak, ha a június elsejei választások után józan gondolkodású tanács hozza a döntéseket Szatmárnémetiben -  jelentette ki Ilyés Gyula polgármester.

A strand alatti visszaszolgáltatott földterületek miatt az önkormányzat már nem üzemeltetheti a strandot a jelenlegi övezetben, hiszen a terület több részre osztva visszakerült régi tulajdonosaihoz, városi tulajdonban csak egy semmire sem elég hely maradt. Egyetlen megoldás tehát – folytatta a polgármester -, ha magánvállalkozó veszi ezt kezelésbe és hoz létre ott korszerű, a szatmárnémetiek igényeit hosszú időre kiszolgáló üdülőövezetet.

Kell a strand!

Ha a tanács zöld utat ad végre, rajtam nem fog múlni a strand mielőbbi beüzemelése, hiszen egy ilyen egészséges kikapcsolódási lehetőséget nyújtó helyet nem nélkülözhet egy ilyen város mint Szatmárnémeti. - Szóval kell a strand, de hogy létre tudjuk hozni, egy felelősen gondolkodó tanács is kell – összegezte Ilyés Gyula.

 

strand_oldalba

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: