2019-03-22 12:37:49• hírek • Közlemény

Ki mit tud? Gyermekek mérték össze tehetségüket Nagykárolyban

Csütörtökön zajlott Nagykárolyban a gyermekek "tehetségmutató" versenye, a Ki mit tud?

Március 21-én, csütörtökön a Nagykárolyi Művelődési Központ "Deák Endre" termében tartották meg a Gyerek Ki mit tud? tehetségkutató verseny óvodásoknak és az általános iskola alsó tagozatos tanulóinak szóló kiadását.

 

A megmérettetésre benevezett apróságok énekkel, szavalattal, tánccal, vagy akár egy ismertebb mesehős, énekes, színész utánzásával igyekeztek bebizonyítani mit is tudnak. A versenyen végül 20 gyermek vett részt, ők Szatmár megye különböző tanintézményeiből érkeztek. 

 

A megmérettetés zsűrijét Leșan Iliszi Ligia tanítónő, Ille Loredana romántanár, Burlacu Helga német szakos tanítónő, valamint Robotin Larisa óvónő, angol szakos tanárnő alkotta. A Gyerek Ki mit tud? versenyének idei kiadása az alábbi eredményekkel zárult:

 

Óvodások korcsoportja:

I. hely – Gacso Julia,

II. hely – Gardo Emma,

III. hely – Kincs Lara.

Dicséretben részesült a nagykárolyi 3-as számú óvodából érkezett csapat, akik ír néptáncot mutattak be. Dicséretben részesült még Uri Hajnal.

 

Előkészítő-negyedik osztály:

I. hely – Varga Adriela,

II. hely – Mastan Camelia,

III. hely – Resch Carina Ioana.

Dicséretben részesült Hajnavics Richardo és Tempfli Jasmin. 

 

A verseny díjazottjai oklevelet és játékokat, édességet és könyvet tartalmazó ajándékcsomagot vehetett át. Minden versenyző kapott részvételi oklevelet, valamint édességet - közli az eredményeket Nagykároly Polgármesteri Hivatala.

 

A szervezők ezúton is köszönetüket és elismerésüket fejezik ki a verseny résztvevőinek éppúgy, mint a gyermekek felkészítőinek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: