2019-02-06 11:28:37• hírek • x

Ki mire vágyik: csend és nyugalom, vagy fergeteges buli a Tilkós Panzióban

Nemrég nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt Tamásváralján a Tilkós Panzió.

A Szatmárnémetitől 45 kilométerre fekvő falucska vadregényes erdőkkel tarkított, dombokkal körülvett völgyben található. Itt várja vendégeit a most megnyitott, modern, ám barátságos berendezésű szálláshely. Ez a porta sokkalta többet nyújt a megszokottnál: itt csendre és nyugalomra talál az, aki pihenni szeretne, de fergeteges buliknak egyaránt helyszínévé válhat a többszintes, számos szórakozási lehetőséget kínáló panzió.
 

A friss építésű fogadóban négy hálószoba és egy nappali található, összesen tizenegy férőhellyel. A földszinten egy meglehetősen tágas nappali, kandalló, konyha, ebédlő, mellékhelyiség és recepció található, az első emeleten pedig a négy, saját fürdővel ellátott szoba. Az udvar elengedhetetlen – és igazán népszerű – kelléke a flekkensütő, kemence, bográcsozó, valamint a jókora terasz.
 

A szálláshely felszereltsége is említésre méltó, a következő igen hasznos dolgok állnak a vendégek rendelkezésére: az önellátó, teljesen felszerelt konyha, tűzhely, mikrohullámu sütő, kenyérpirító, kávé-tea főző, hűtőszekrény, mosogatógép, TV-készülék minden szobában és a nappaliban, hajszárító a fürdőkben. A 21. századi követelményeknek megfelelően a WI-FI a panzió egész területén ingyenesen használható. Az autóval érkezők számára saját, zárt parkolóhely biztosított. A változatos kikapcsolódási lehetőségek által unatkozásra biztos nem marad idő, hiszen udvari tűzhely, ping-pong-, csocsó- és billiárdasztal is rendelkezésre áll. A panzió különlegessége a kültéri dézsafürdő. Aki pedig kimozdulna: a környékbeli erdőben, a friss, tiszta levegőn sétálni, gyalogtúrázni is lehet.

 

A gasztronómiai specialitások után érdeklődőknek a panzió kitűnő helyi termékeket, házi sonkát, kolbászt, szalonnát, tejet, helyben készült sajtkülönlegességeket, mézt és szilvalekvárt is kínál. Sőt, a panzió melletti gazdaságból származó, bio-kategóriás sertés, szárnyas, vagy borjúhúsokat is ajánlják. A helyi hurka, szalámi vagy tepertő pedig kihagyhatatlan gasztroélmény!

 

A vendégek jó kedvéhez hozzájárulhat, sőt, egyenesen kötelező a házigazda által készített Vászka pálinka, vagy a Halmi-hegyen szüretelt, nagy gonddal készített ízletes borok. A Cserszegi fűszeres, a Savignon blanc vagy a Pinot Noir  kóstoló kiváló délutáni időtöltés, mely a helyi, házi specialitások kipróbálásával is összeköthető.

 

A Tilkós Panzió Tamásváralján, a Főút 85. szám alatt található. Bővebb információért a szálláslehetőséggel kapcsolatban bátran forduljon a panzió személyzetéhez a 0756-935-685-ös telefonszámon.

 

Feledkezzenek meg a hétköznapi stresszről, látogassanak el Tamásváralja varázslatos vidékére! Legyen szó csendespihenőről vagy házias jellegű mulatozásról, örömmel látja Önöket a Tilkós Panzió.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: