2014-06-05 18:54:53• hírek • Szatmár.ro

Ki lesz a megye bajnoka? Szombat délután kiderül!

Apa vagy Óvári lesz a nyerő? A megyei focibajnokság legfontosabb meccsét szombaton 18 órától fogják játszani.

Nagy érdeklődésre tart számot az összecsapás, amelyet szombaton az Olimpia-stadion füvén játszanak le. A megyei labdarúgó-bajnokság két csoportjának győztesei küzdenek meg ekkor egymással: az Óvári Somesul és az Apai Victoria. Az Apa újonc a megyei döntőkben, hiszen fennállása óta először jutott be a fináléba. Szemben az ellenféllel, akik negyedszer résztvevői a végső párharcnak.

Az apaiak az utolsó percig harcoltak az első helyért, a lejátszott harminc összecsapásból 25-öt megnyertek, négyszer kikaptak és csak egy döntetlent játszottak.

"Készülünk a mérkőzésre, megpróbáljuk kihasználni az esélyeinket, de tudatában vagyunk annak, hogy az Óvári a favorit a bajnoki címre. Náluk sokkal jobbak a felkészülési körülményeik, és a kispadjuk is jóval hosszabb, én gyakorlatilag csak 12 alapemberre számíthatok" - nyilatkozta Ritli zoltán, az apaiak edzője.

Az Óvári Somesul eddig háromszor játszott megyei döntőt, ám mindeniket elvesztette. Ám lehet, hogy most nekik kedvez a szerencse. Az biztos, hogy csoportjukat 5 pontos előnnyel nyerték meg, 26 meccset nyertek, háromszor kikaptak és egyszer lett döntetlen az eredmény.

"Már éppen ideje lenne megnyerni a bajnoki címet, és én nagyon bízom abban, hogy sikerülni is fog. Most még optimistábban várjuk a döntőt, a csapat rutinosabb lett, és remélem, hogy lesz egy kis szerencsénk is, mert a korábbi döntőkben nem nagyon volt" - nyilatkozta Majorcsák Zsolt, az óváriak edzője.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: