2009-09-25 10:35:18• hírek • Szatmár.ro

Ki lesz a legügyesebb autóvezető?

Év elején indult újra a megyénkben hagyománynak örvendő, mégis az utóbbi években elhanyagolt autós ügyességi versenysorozat. A Román Autóklub és a szatmári AutoSportKlub átal szervezett megyei bajnokság célja az, hogy az autótulajdonosok ne a közúton, hanem lezárt pályán, időméréses rendszerben döntsék el, ki a legügyesebb, leggyorsabb.

A bajnokságba több mint 40 nevezés érkezett, meglepetésünkre viszont nem csak Szatmár, hanem Máramaros, Kolozs és Temes megyéből is érkeznek versenyzők minden futamunkra. A közönség így minden futamon izgalmas versenynek lehetett szemtanúja az ACR gyakorlópályáján, a városközpontban rendezett versenyen pedig, megyénkben először egy izgalmas "egymás elleni" direkt kieséses futamon szurkolhattak kedvencüknek a rajongók.

A megyei RallySprint bajnokság utolsó, mindent eldöntő versenyére szeptember 26.-án kerül sor, ezen a napon az ACR gyakorlópályáján az 5.-ik és 6.-ik, zárófutamot bonyolítják le a szervezők, a szombati rendezvény időterve:
-08.00-10.00 beiratkozások, gépátvétel
-10.00-11.00 szabadedzések
-11.00-13.00 mért futamok
-13.00-14.00 az 5.ik futam eredményhirdetése, szünet, majd
-14 órától zárófutam
-17 órától: eredményhirdetés, bajnokavatás

Habár a bajnokság szereplői egymástól másodpercekre harcolnak az elsőségért, mindkét futam nyitott az amatőr versenyzők számára, bármilyen autóval lehet nevezni. Információkat a 0744-792297es telefonszámon és a www.365hp.ro oldalon találhatnak az érdeklődők!

A rendezvény médiatámogatója és egyben Szatmár megye legolvasottabb hírportálja: www.szatmar.ro


Most végre kiderül, ki a leggyorsabb és legügyesebb vezető
Most végre kiderül, ki a leggyorsabb és legügyesebb vezető


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: