2009-11-03 09:45:25• hírek • Szatmár.ro

Startol a Gimik szépe 2009

Startol a Gimik szépe 2009. Egy hónapig meg sem állunk, éjjel-nappal folyamatosan várjuk az olvasóink szavazatait. Az erdeti tervekhez képest nem két héten át zajlik a szavazás, hanem egész novemberben.

Izgalmas egy hónapnak nézünk elébe, ugyanis a Gimik szépe versenyünkre 45 fiatal nevezett be. Figyelem: az első két hétben csak a lányokra lehet szavazni. A Gimik szépe hölgy győztesét november 16-án hirdetjük ki. November 17-től november 30-ig a versenyre benevezett fiúk várják majd az Önök szavazatait. A díjátadóra akkor kerül sor, ha már a fiúknál is összeállt a legszebbek névsora.

Az ifjú hölgyek között valódi "harcra" számíthatunk, hiszen a szépségversenyben résztvevők közül 35-en a gyengébbik nem képviselői. Kedves Szatmár.ro olvasók Önökön és rajtatok múlik, hogy ki lesz az a lány, és ki lesz az a fiú, akit Gimik szépe 2009-nek hirdethetünk ki.

Azért, hogy a versenyhangulat mindvégig megmaradjon és hogy senki se veszítse el a reményt a szavazás állását nem mutatjuk meg. Az eredményhirdetéskor mindenki megtudhatja hány voksot sikerült összegyűjtenie.

Mindenkinek sok sikert kívánunk.

A Gimik szépe 2009 résztvevői:

Osváth Edina, 17 éves: „Azért jelentkeztem erre a versenyre mert szeretném magam próbára tenni, ugyanis később modellkedéssel akarok foglalkozni, mellette az  idegenforgalom és turizmus is érdekel. Szeretek társaságban lenni, és szórakozni, szeretem a kihívásokat, a kalandokat. Imádok Szatmárnémetiben lenni, amikor tehetem ott tartózkodom, mivel nagymamám és a rokonaim ott élnek. Magyarországon Csengerben lakom a határ közelében és ide is járok középiskolába. Az Ady Endre Gimnázium Szakképző Iskola és Kollégium 11.A. osztályos diákja vagyok"

Osváth Edina
Osváth Edina


Chimpan Réka 16 éves, a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont tanulója. Növérétől tudjuk, hogy Réka mindig vidám, szeret táncolni, kirándulni, és utazgatni, valamint imádja a kiskutyákat. Kedvenc énekesei többek között a Connect R és Inna.

Chimpan Réka
Chimpan Réka


Jakab Ildikó tizedik osztályos tanuló az Aurel Popp Zene és Képzőműveszeti Líceum diákja. Ének szakra jár, ezért az éneklés a hobbija is.

Jakab Ildikó
Jakab Ildikó


Lihor Anita 17 éves, XI. osztályos tanuló a Szatmárnémeti Sportlíceumban. Kosárlabda szakra jár.

Lihor Anita
Lihor Anita


Erdei Andrea 14 éves, a Református Gimnázium tanulója. Szabadidejét szereti a barátaival tölteni. Szívesen olvas, zenét hallgat, kerékpározik, vagy vásárolgat a barátnőivel.

Erdei Andrea
Erdei Andrea


Félegyházi Edina 17 éves, a Református Gimnázium tanulója. Hobbija a tánc és a zene. 2008-ban első helyezést ért el a Szatmárhegyi napok alkalmából megrendezett szépségversenyen.

Félegyházi Edina
Félegyházi Edina


Pleth Edina 18 éves, az Elisa Zamfirescu Technikai Kollégium diákja. Szeret zenét hallgatni és bulizni a barátokkal.

Pleth Edina
Pleth Edina


Dézsi Szintia 15 éves, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium IX-es  tanulója. Szabadidejében szeret internetezni, filmet nézni es zenét hallgatni. Imád a barátaival szórakozni amikor teheti velük tölti az időt.

Pleth Edina
Dézsi Szintia


Bakó Dorottya, 14 éves a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulója. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, zenét hallgatni és filmet nézni.

Bakó Dorottya
Bakó Dorottya


Erdei Paulette 18 éves, az Elisa Zamfirescu Technikai Kollégium diákja. Szeret zenét hallgatni és táncolni.

Erdei Paulette
Erdei Paulette


Kiss Barbara a Nagykárolyi Elméleti Liceum humán tagozatos végzős diákja. „Most a legfőbb célom, hogy sikeres eredménnyel jussak át az érettségin, hogy aztán felvételt nyerhessek a debreceni jogi egyetemre, de mindemellett gimik szépe is szeretnék lenni" -árulta el Barbara, aki szabadidejében szeret olvasni, kutyát sétáltatni és a barátaival lenni.

Kiss Barbara
Kiss Barbara


Kiss Melinda 16 éves a Református Gimnázium X. A osztályos tanulója. Szeret a barátaival lenni, sétálni és gitározni. Elmondása szerint vidám egyéniség, szereti mindennek a pozitív oldalát nézni. Érettségi után színművészeti egyetemen akar továbbtanulni.

Kiss Melinda
Kiss Melinda


Szabó Krisztina 15 éves, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium IX-es tanulója. Hobbija a síelés, úszás, zenehallgatás. „Mivel nagyon szeretek táncolni, szívesen eljárok a barátaimmal bulizni, szórakozni de a tanulást is fontosnak tartom."

Szabó Krisztina
Szabó Krisztina


Molnár Anikó 19 éves az Élelmiszeripari Líceum diákja, szeret szórakozni, zenét hallgatni, filmet nézni és a barátaivel együtt lenni.

Molnár Anikó
Molnár Anikó


Székely Bettina 16 éves a Ioan Slavici Főgimnázium X.B osztályának tanulója. Szabad idejében zenét hallgat, olvas, sétál vagy a barátaival tölti az időt. Legkedveltebb hobbyja a tánc és az aerobik.

Székely Bettina
Székely Bettina


Somi Gabriella 16 éves, a Református Gimnázium XI.C osztályos tanulója. „Hobbym  a zenehallgatás, kerékpározás, olvasás és az internetezés. Szeretek a barátaim társaságában  szórakozni. A filmek közül leginkább a romantikusokat és a vígjátékokat szeretem"

Somi Gabriella
Somi Gabriella


Amota Edina Iza a Szatmárnémeti Református Gimnázium XI.B osztályos tanulója. Hobbija a zenehallgatás, filmezés sportolás.

Amota Edina Iza
Amota Edina Iza


Mihály Ingrid a Kölcsey Ferenc Főgimnázium kilencedik évfolyamának tanulója. Szeret énekelni, táncolni és filmet nézni.

Mihály Ingrid
Mihály Ingrid


Zolcsák Evelin 15 éves a Kölcsey Ferenc Főgimnázium IX. A osztályos tanulója. Szeret a barátaival filmezni, imád kirándulni, rajzolni és sportolni.

Zolcsák Evelin
Zolcsák Evelin


"A nevem Muresan Erika , 18 éves vagyok és a nagybányai Németh László Elméleti Líceum XII.A osztályában tanulok, matematika-informatika szakon. Úgy gondoltam élek ezzel a lehetőséggel, mert bizonyítani szeretnék magamnak és a körülöttem lévőknek. Gyakran járok Szatmárnémetibe, mert a barátom oda valósi. Hobbijaim közé tartozik: minden ami kreatív (leginkább karkötő készítés) de szeretek filmeket nézni, társasjátékozni és bulizni. Kolozsvárra szeretnék felvételizni turisztika szakra, remélem sikerülni fog."

Muresan Erika
Muresan Erika


"A nevem Balaj Erzsébet a Kölcsey Ferenc Főgimnázium X.E osztályába járok. Szeretek olvasni, új dolgokat tanulni, ismerkedni és persze bulizni. Már nyertem egy szépségversenyt, így lettem Atya falu szépe. Azért jelentkeztem a versenyre, mert kíváncsi vagyok hogy hány ember tart szépnek engem."

Balaj Erzsébet
Balaj Erzsébet


Heinrich Viktória a Kölcsey Ferenc Főgimnázium X. C. osztályos tanulója. Szeret kirándulni, olvasni. Kedvenc irói Pamela Taylor és Isabel Oliveira. Hobbija a zenehallgatás és a filmezés. Szeret a barátaival lenni, szórakozni és bulizni.

Heinrich Viktória
Heinrich Viktória


Hutton Márta 15 éves a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulója. Szabadidejében szeret a barátaival lenni, kosarazni és zenét hallgatni.

Heinrich Viktória
Hutton Márta


Varga Brigitta 18 éves, a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont  XII.A osztályos tanulója."Én egy vidám csajszi vagyok, aki imádja az életet. Sok mindent már kipróbáltam és még ki is szeretnék.Szeretek bulizni, a barátaimmal lenni, sétálni és filmezni.

Varga Brigitta
Varga Brigitta


Kővári Blanka 18 éves a Szatmárnémeti Református Gimnázium XI.B osztályos tanulója. "Szeretem a barátaimat, szeretek zenét hallgatni, filmet nézni, sétalni és persze kirándulni".

Kővári Blanka
Kővári Blanka


Bódi Renáta a ''George Dragos'' Líceum IX.-ik osztályos tanulója. „Szeretek bulizni , táncolni a barátnőimmel. Még nem tudom mi leszek ha ,,felnövök" de az biztos valami érdekes és nemmindennapi szakmát fog választani. Az sem baj ha veszélyes, csak unalmas ne legyen. Azért jelentkeztem, mert angolul szeretnék tanulni, így a második díjat nagyon jó lenne megnyerni."

Bódi Renáta
Bódi Renáta


Ördög Orsolya 18 éves a Szatmárnémeti Élelmiszeripari Líceum XII.-es diákja. „Szeretek a barátaimmal lógni, bulizni, internetezni és zenét hallgatni."

Ördög Orsolya
Ördög Orsolya


Muresan Carla 16 éves az "Aurel Popp" Képzőművészeti Líceum X osztályos tanulója." Szeretek festeni, táncolni, fotózni. Imádok énekelni már sok előadáson, koncerten, ének-, és karaoke versenyen vettem részt."

Muresan Carla
Muresan Carla


Terely Tünde a Szatmárnémeti Élelmiszer Ipari Líceum tanulója. „Legkedveltebb hobbyaim a barátaimmal való hülyéskedés, sétálás, zenehallgatás. Imádom az állatokat".

Terely Tünde
Terely Tünde


"A nevem Kozma Bianka, a Hám János Iskolaközpont XII.-es tanulója vagyok. Szeretek vezetni, gitározni, sportot űzni és nézni. A kosarazás a kedvencem. Kíváncsi természet vagyok. Szeretem a kihívásokat és mindig van célom."

Kozma Bianka
Kozma Bianka


Gran Kinga 18 éves a Kölcsey Ferenc Főgimnázium XII.E osztályos diákja. Elmondása szerint mostanában éli csak igazán az életét. „Szeretem a természetet, szeretek a szabadban sétálni, bulizni, beszélgetni és a barátaimmal lenni. Úgy érzem tudok komoly és idióta is lenni az adott helyzetekben. Konzervatívabb egyéniségnek tartom magam, sokat adok a hagyományos értékekre. Próbálok őszinte lenni azokhoz akiket szeretek."

Gran Kinga
Gran Kinga


Elhárdt Nóra 18 éves, a Nagykárolyi Kalazanczi Szent József Iskolaközpont XI. B osztályos, humán tagozatos tanulója. "Nagyon szeretek táncolni, zenét hallgatni, sportolni, de annál is jobban szeretek sütni-főzni. Előre is köszönet a rám szavazóknak!".

Elhárdt Nóra
Elhárdt Nóra


Dul Szabó Nóra 16 éves a Kölcsey Ferenc Főgimnázium X osztályos tanulója. „Szeretem a barátaimmal eltölteni a szabadidőm,valamint sokat filmezek”.


Dul Szabó Nóra


Makó Anita 19 éves az Élelmiszeripari Líceum tanulója. Nevezője elárulta róla, hogy Anita mindig vidám, szeret táncolni, bulizni. Szereti az állatokat de főként a kutyákat és a cicákat.


Makó Anita


Saierli Tünde a Közgazdasági Líceum XI. osztályos diákja. Szeret utazni, rajong az állatokért és szívesen köt új barátságokat.


Saierli Tünde


A nevem Szabó Edina. 15 éves diákként koptatom a padokat a Kölcsey Ferenc Főgimnázium IX.-es osztályában. A kedvenc időtöltésem, mint sok más velem egykorú tininek a bulizás: imádok partikra járni a barátaimmal. Fő hobbijaim közé tartozik: a síelés, úszás, táncolás, és a teniszezés.


Szabó Edina


A Gimik szépe 2009 szervezői:
A Gimik Szépe verseny szervezői

Médiatámogatók:
Szatmári Magyar Hírlap, Radio1, tv1 Samtel, Nord-Vest TV

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: