2009-11-13 11:44:25• hírek • www.blikk.hu

Ki hány évesen vesztette el?

Meglepő vallomás a példaképként kezelt sztároktól: gyerekek voltak, amikor elvesztették szüzességüket.

A legnagyobbak, mint Angelina Jolie, Paris Hilton vagy Johnny Depp viselt dolgairól, szerelmi szokásairól naponta értesülünk a sajtóból, de hogy mikor, és milyen körülmények között hódították meg a szex világát, az jószerivel titok maradt.

Talán nem véletlenül, hisz a példaképek kezdeti szárnypróbálgatása is példaértékű lehet, márpedig az említett személyek igencsak korán csaptak bele a lecsóba. Az éllovas a nők bálványa, a karibi kalóz, Johnny Depp volt, aki 13 nyarat várt a nagy alkalomig - igaz, mára lehiggadt, s már csak két gyermeke anyján, Vanessa Paradise-on gyakorolja korán megszerzett szakértelmét.

15 évesen Paris Hilton (26) még szexvideón is megmutatta ágybeli képességeit, amit viszonylag korán, 15 éves korában kezdett gyakorolni. A milliárdos hotelláncörökös Tory Spelling színésznő bátyjával, Randyvel volt először, akivel egy kiránduláson ismerkedett meg.

15 évesen Matthew McConaughey (40) mára családot alapított. Szüzességét 15 évesen vesztette el egy érett nővel, de hogy kivel, arról - ígéri - a sírig hallgatni fog. Még barátainak sem beszélt erről.

16 évesen Daniel Radcliffe (20) gyengéje az idősebb nők. A Harry Potter sztárja 16 éves volt, amikor átesett a tűzkeresztségen, beavatója egy 23 éves nő volt.

 

További sztárokról a www.blikk.hu honlapon olvashat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: