2019-11-25 08:49:41• hírek • hirado.hu

Ki akarta játszani a szimatot, romlott húsban rejtette el a heroint

Különleges módját választotta a kábítószer-csempészetnek egy 71 éves alaszkai férfi, akit a héten tartóztattak le Anchorage repülőterén. Kecskebelsőségbe rejtette a drogot, amit lefagyasztott és csomagként próbált feladni - írja a hirado.hu.

Az eset még szerdán történt, de csak most hozták nyilvánosságra a nem mindennapi drogfogást – írta a Daily Mail. A jegyzőkönyv szerint a férfi egy hűtőtáskával érkezett a repülőtérre. A fagyasztott bűzlő hús ellenére a reptéri rendőrkutya szimatot fogott. Először a férfi engedélyezte, hogy olvasszák ki a hűtőcsomag tartalmát, majd később meggondolta magát.  Az engedélyek birtokában a rendőrség folytatta a munkát és végül  740 grammnyi heroint és 389 gramm  metamfetamin találtak a csomagban.
 

Az alaszkai férfi a rendőröknek azt mondta, hogy nem tudott a kábítószerről, a húst pedig 140 dollárért egy kaliforniai gazdától vásárolta.
 

Nem ez volt az első ilyen esete, de korábban a kábítószerbirtoklás miatt indított eljárást megúszta. Februárban otthonában negyed kiló heroinra és 13 gramm metamfetaminra bukkantak a rendőrök. A nyomozást folytatják, az idős férfit őrizetbe vették.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: