2014-12-04 14:37:24• hírek • Szatmár.ro

Kézműves vásár és Mikulás Bazár az új központban

Kézműves portékák és egyéb kedves ajándékok vásárolhatók meg a Coposu sétányon.

Aki ajándékot akar vásárolni hozzátartozóinak, jól teszi, ha körülnéz kicsit a Coposu sétányon. Ott két vásár is várja az ajándékvadászokat: a Szatmári Egyházmegyei Caritas Mikulás Bazárja, illetve az Aranykapu Kulturális Egyesület X. kézműves-vására.

Szerdán vette kezdetét a X. Karácsonyi Kézműves Vásár, melyen több mint 20 helyi és erdélyi kézműves vesz részt, hogy egyedi, kézzel készített portékájukkal meghittebbé, emberibbé és varázslatosabbá tegyék idén is Karácsonyunkat. Az ünnephez kapcsolódó szalma-, kerámia-, gyöngy-, üveg-, csuhé- és mézeskalácsdíszek mellett számos míves ajándék és használati tárgy, eszköz közül válogathatnak az érdeklődők.

Természetes anyagokból készült játékok, kézműves szappanok, kerámiaórák, faragott fatárgyak, hagyományos zilahi fazekas termékek, egyedi tervezésű kötött és horgolt ruhák, nemezek, valamint ezüst-, kerámia-, fa-, féldrágakő- és gyöngyékszerek várják a kézműves portékák kedvelőit. A vásár december 3.-6 között, majd rövid szünet után december 15.-től Karácsonyig, naponta 10.00 és 18.00 óra között látogatható.

Kézműves vásár a Coposu sétányon

Szintén tízedik alkalommal rendezi meg a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet a Mikulás Bazárt. A Szatmárnémeti központjában felállított három faházikónál a szervezet kedvezményezettei által előállított egyedi, szívvel-lélekkel készített tárgyakat, játékokat vásárolhatnak majd meg azok, akik egy szép és különleges ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket. Ez által nem csupán a számukra kedves személynek kedveskedhetnek, hanem támogathatják a Caritas szolgáltatásaiban részesülő rászoruló családokat, ugyanis az eladott termékek összegét a szegény családok megsegítésére fordítják.

A bazár naponta 11 és 18 óra között várja az érdeklődőket Szatmárnémeti újközpontjában, a Corneliu Coposu sétányon.

Caritas Mikulás Bazár

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: