2014-04-28 15:27:42• hírek • Szatmár.ro

Kézilabda - VSK-győzelem hétfő délelőtt

Egy meglehetősen szokatlan időpontban lejátszott meccsen nyert a Szatmárnémeti VSK.

Ritkán rendeznek bajnoki fordulót hétfő délelőtt, most mégis ez történt: a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapata a román kézilabda-bajnokság második vonalában a Segesvári National együttesét fogadta. A szokatlan időpontra a magyarázat, hogy a segesvári alakulat ezt a mérkőzését össze akarta kötni a Nagybánya ellen lejátszottal. Máramaros megyében 26-25 arányban vesztettek és a szatmári meccs sem tartogatott túl sok jót számukra.

A segesváriaknak csak nagyon rövid ideig sikerült tartaniuk a lépést a házigazdákkal, aztán 3 gólosra nőtt a szatmári előny, kicsit később pedig már 12-6-ra vezettek Nicolae Istrate fiai. A szünetet követően állandósult a 4-5 gólos szatmári előny, a fiúk ráadásul a végére hét pontra tudták növelni a különbséget.

"Mivel a bajnokság egy hónapig szünetelt, nem tudtunk mérkőzést játszani, ami látszott is a játékunkon. Ilyenkor nagyon nehéz megtartania egy csapatnak a formáját. Az eredménnyel és az akarással elégedett vagyok, a játékkal viszont nem, az is igaz hogy sérültjeink is voltak és átlövő nélkül nehéz játszania egy csapatnak" - magyarázta a VSK edzője.

A osztály, 19. forduló, B csoport:
Szatmárnémeti VSK - Segesvári National 35-28 (18-13).

A szatmári góldobók:
Morar 10, Mares 7, Clipea 4, Santeiu 4, Ungar 3, Ciaca 3, Pop A. 2, Mureşan 1, Jurj 1. Játszott még: Pogyina, Cioroiu (kapusok), Pop R.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: