2019-02-19 11:34:23• hírek • Bede Emőke

Kezdők és haladók számára indít fotós tanfolyamot Ovi D. Pop

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Mindig is érdekelt a fotózás? Szeretnéd megismerni a szakma csínját-bínját? Akkor most előtted áll egy nagyszerű lehetőség, hiszen Ovi D. Pop újabb fotós tanfolyamot hirdet.

A nagyváradi fotóművész neve nem ismeretlen a szatmáriak számára, hiszen nem először indít kurzust városunkban. Már az előző tanfolyamokon bebizonyosodott, hogy igenis életképes egy ilyen kezdeményezés. Sokan éltek az Ovi D. Pop által nyújtott lehetőséggel és megismerkedtek az éjszakai fotózás, stúdiófotózás, tárgyfotózás, modellfotózás rejtelmeivel. A tanconcok együtt elemezték ki az elkészült képeket, egymás hibáiból tanulva tettek szert a fényképészethez szükséges tudásra. Sokan közülük azóta hivatásos fotósként tevékenykednek, mások foglalkozásuk során kamatoztatják az elsajátított tudást.
 

A március 26-án induló tanfolyam ez alkalommal nem csak a lelkes kezdőket várja, hanem azokat is, akik már profi szinten örökítik meg a fontos pillanatokat, és szeretnének ebből szakmai karriert is építeni. Előbbiek, azaz a kezdők számára 590 lejbe kerül a tanfolyam, viszont a diákok, egyetemi hallgatók és nyugdíjasok kedvezményben részesülnek, ők mindössze 450 lejért kóstolhatnak bele a fotózásba.
 

A fényképezést már nem csak alkalmi hobbiként űző haladók számára indított kurzuson a részvétel 1000 lej, viszont a diákok, egyetemi hallgatók és a nyugdíjasok ebben az esetben kedvezményesen élhetnek a lehetőséggel, csupán 800 lejt kell befizetniük. Utóbbi esetben azonban nem csak szakmai ismerettel lesz gazdagabb az ember. A kurzust követő sikeres vizsga által ugyanis egy olyan, a tanügyi és munkaügyi minisztérium által elismert fotós-diplomához juthatnak hozzá a fotósok, amelyet hivatalos szakképzésként elfogadnak az EU minden államában. (A tanfolyamot lezáró vizsga díja 100 lej.)
 

Ha tehát szeretnél alapszintű fotótechnikai ismeretekre szert tenni vagy mélyítenéd már meglévő tudásod, bátran jelentkezz az Ovi D. Pop által meghirdetett tanfolyamra. További információkért hívd a 0742 162 843-as vagy a 0770 113 416-os telefonszámot, ahol készségesen válaszolnak kérdéseidre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: