2015-01-26 15:52:24• hírek • Nagykároly.ro

Kezdődnek a munkálatok Nagykárolyban és Kaplonyban

A nagykárolyi és a kaplonyi víz- és szennyvízvezeték felújításáról, kibővítéséről szóló beruházás helyszíni átadása zajlott le hétfőn.

A nagykárolyi városháza tanácskozótermében egyeztettek a kivitelezők, a tervezők, a Szatmár Megyei Apaserv Rt. illetékesei, valamint a két érintett önkormányzat vezetősége, továbbá az áram- és a gázszolgáltatók illetékesei.

Mint köztudott, rövidesen megkezdődik a városban és a közeli településen a víz- és szennyvízvezeték felújítása. A munkálatok egész évben zajlanak majd. A beruházás része az úgynevezett MasterPlannak, azaz a Szatmár megye víz- és szennyvízhálózatai kibővítése és felújítása elnevezésű projektnek.

A nagykárolyi elöljáró az alkalmat megragadva jó munkavégzésre kérte a kivitelezőket, biztosította őket, hogy az önkormányzat igyekszik mindenben a segítségükre lenni. A szakhatóságok képviselőit arra buzdította, hogy a lehető legkevesebb bürokratikus akadályt gördítsék a munkálatok elé.

Amint az egyeztetés alkalmával elhangzott, a károlyi utcák több mint felét érinti ez a hatalmas beruházás. Nyilvánvalóan sok kellemetlenséggel jár majd, ellenben csak így lehet elérni, hogy idővel tiszta víz folyjon a károlyi csapokból.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: