2007-09-12 18:14:17• hírek • István Löchli

Kezdődnek a Zenei Napok

 Szeptember 13-án kezdetét veszi a Szatmári Zenei Napok Nemzetközi Fesztivál.
Immáron harmincadik alkalommal kerül megrendezésre a Szatmári Zenei Napok Nemzetközi Fesztivál rendezvénysorozata Szatmárnémetiben.
 
A filharmónia által szervezett zenei fesztivál idén egy hónapig tart, szeptember 13-tól október 18-ig, mely időszakban számos koncertet szerveznek a zene szerelmeseinek. A szervezők változatos programokat kínálnak a résztvevőknek, ugyanis régen hallott műveket fognak játszani a neves művészek. A fiatal zenészek számára is újra megrendezésre kerül a Ruha István nemzetközi verseny, melyen neves zsűritagok fogják elbírálni a legjobb előadásokat. A megye számos pontján fognak koncerteket szervezni, köztük Nagykárolyban is, de Szatmáron a Székesegyházban, a Filharmóniában, illetve a Várdomb utcai zsinagógában is koncertezni fognak külföldi és romániai előadók.
 
Az egy hónapig tartó nemzetközi fesztiválnak számos különleges fellépője lesz, köztük a düsseldorfi kórus, vagy a nyíregyházi szimfonikus zenekar de az ifjú tehetségek is teret kapnak, ugyanis a Ruha István Vetélkedő nyertesei egy gálaműsor keretein belül mutatják be tudásukat.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: