2010-09-07 11:35:10• hírek • (X)

Kezdődik az új tanév a Loga Dance School-ban!

Szeptember 13-án nyitja meg újra kapuit a Loga Dance School a táncolni vágyók előtt.

Ha Ön is szeretne a táncparkett ördöge lenni, vagy csak szívesen töltené idejét jó hangulatban, ne habozzon, a Loga Dance School-ban a helye. Nem kell hozzá más, csak egy kényelmes cipő, laza öltözet, és hogy ellátogasson az Önnek megfelelő táncoktatásokra.

Az érdeklődők a Loga Dance School szeptember 13-án kezdődő Salsa- és Sporttáncoktatásaira szeptember 10-ig, hétköznaponként 16 és 21 óra között iratkozhatnak be a Martirilor Deportati 30. szám alatt, a régi nyomda épületében. A kezdődő táncmodulok 24 képzésből, azaz heti két alkalomból állnak.

Ha az Ön ajánlására öt személy iratkozik be a Loga Dance School táncoktatásaira, akkor az iskola nyolc ingyen képzéssel jutalmazza; ha tíz személy iratkozik be az Ön ajánlására, akkor 16 ingyen táncképzésben lehet része; ha pedig 15 személy iratkozik be az Ön ajánlására, akkor 24 edzésen vehet részt. Az ingyenes bérleteket felhasználhatja a kezdő, haladó vagy a versenytánc csoportban.

Nem fog csalódni, ha belekóstol a tánc világába, mert egy varázslatos érzéssel gazdagodhat, ami megtanít igazán élni és mindennek örülni. A Loga Dance Schoolban új barátokat is szerezhet, hiszen egy varázslatos érzés köti össze a többi táncolni vágyóval.

A beiratkozással kapcsolatos bővebb információért látogasson el a Loga Dance School honlapjára.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: