2019-05-30 07:40:38• hírek • x

Kezdődik az igazi nyári szezon az Aquastarban

A nyári szezonba lépve egy időre búcsút kell mondanunk az extraszezon jól ismert akcióinak (Hétköznapi kényeztetés és Szieszta jegytípusok), amelyek a nyári szezont követően újra elérhetők lesznek.

Persze az Aquastarban nem feledkeznek meg a hétköznapokon napközben dolgozókról sem, ezért hétfőtől péntekig délután 17 óra 30 perctől várják promóciós jegyekkel a fürödni és kikapcsolódni vágyókat (20 lej a felnőtt, 15 lejbe kerül a nyugdijas, tanuló és gyerek jegy). A szekrény 5 lejbe kerül az öltözőben, illetve a napágy bérléséért 8 lejt kell fizetni.
 

Június 1-től, szombattól kezdődően az Aquastar nyitvatartása a következőképpen változik: hétfőtől péntekig 9:00-20:30 között, hétvégén pedig 8:30-20:30 óra között lehet lubickolni a Vizek Birodalmában.
 

Különleges ajánlattal készül a gyereknapra az Aquastar!

Szívesen elvinnéd a lurkókat gyereknap alkalmából valahová kikapcsolódni, de nincs kedvetek sokat utazni, akkor maradjatok helyben, és irány az Aquastar. Június 1-én, szombaton ugyanis a 14 év alattiak 50 százalékos kedvezménnyel pancsolhatnak egész nap, de a fedett medencék mellett bátran lehet majd használni a csúszdákat és a kinti, fűtött vizű medencéket is. A tökéletes strandélményhez persze egy fagylalt is dukál, épp ezért az Aquastar a jókedv mellett a gyerekek kedvenc hűsítő édességéről is gondoskodni fog az előttünk álló szombaton.
 

Kiváló lehetőség lehet ez bármely családnak, hiszen míg a gyerkőcök lubickolnak, addig a szülők is kikapcsolódhatnak, a nap végén pedig mindenki kellemes élményekkel feltöltődve mehet haza. Ne feledd tehát: június 1., szombat, irány az Aquastar.
 

További információkért a www.aquastarsatumare.ro webboldalt érdemes felkeresni.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: