2017-07-07 10:51:50• hírek • Szatmár.ro

Kezdődik a parkolóépítés

Folytatódik a tömbházak által határolt belső udvarokban a parkolók kiépítése.

A polgármesteri hivatal közleménye szerint július 10-től kezdődően négy parkoló építése kezdődik meg a 17-es lakónegyedben.

"Megkérjük az érintetteket, hogy a következő időszakban hagyják szabadon az alábbi helyeket, ezzel is segítve a kivitelezők munkáját" - írja a közlemény.

És hogy hol fognak parkolók épülni? A Cibinului, a Bobocului és a Crisului utcák határolta belső udvarban, a Cibinului, a Bârgăului, a Fântânele, a Codrului utcák határolta belső udvarban, a Bargaului utcai CB11, CB13 tömbházak és a Fântânele utcai CF27, CF29, CF31, CF33, CF35 tömbházak határolta belső udvarban, és az Independenței, a Bobocului, a Someșului és a Crișului utcák által határol belső udvarban.

"A 17-es és Carpati lakónegyedekben a garázsokat 2014-ben bontották le anélkül, hogy bármilyen fejlesztésbe belekezdett volna ott a városvezetés. Hétfőn, július 10-én megkezdjük 4 parkoló felújítását, ezáltal 3 év várakozás után a lakosoknak 245 új parkolóhelyet hozunk létre" - írja a polgármesteri hivatal Facebook-oldala.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: