2011-07-28 18:38:35• hírek • Kocsis Zoltán

Kezdődik a harc

Kevesebb, mint egy év van már csak hátra a következő helyhatósági választásokig, Szatmárnémetiben pedig máris eldördült a kampány startját jelentő pisztolylövés: a csütörtöki tanácsülésen Dorel Coica tanácsos "nekiment" Ilyés Gyula polgármesternek. Utóbbi távollétében.

A szociáldemokrata tanácsos, nem mellesleg a Szociál-liberális Szövetség egyik potenciális polgármesterjelöltje, felhívta a jelenlévők figyelmét, hogy vasárnap ünneplik a szatmárzsadányi ortodox templom 100 éves fennállását. "Sokan jönnek majd az ünneplésre, vendégek, rokonok, politikusok. Azt szeretném megkérdezni a polgármester úrtól, illetve távollétében az alpolgármester uraktól, hogy vajon ki lehet-e jutni oda civilizált körülmények közepette", mondta gúnyosan, majd hozzátette: "A polgármester úr biztosan kampányol, azért nincs jelen. Vagy talán épp a zsadányi út állapotát vizsgálja?".

Kereskényi Gábor alpolgármester erre reagálva csak annyit mondott, hogy "a politikusok eddig is ki tudtak jutni Zsadányba". Mi pedig emlékeztetnénk Coica urat, hogy az egykori kommunista párt utódpártjaként a Szociáldemokrata Pártnak is lett volna elég alkalma tenni valamit a szatmárzsadányi út minőségéért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: