2010-03-19 16:33:00• hírek • Szatmár.ro

Kezdődhet az útjavítás

Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke ma aláírta a megyei utak karbantartására vonatkozó szerződést. A jövőben az Alfa Rom,  a Drum Construct és a Construcţii Drumururi fogja ezt a munkát ellátni.

A szerződés aláírását követően Mircea Govor és Adrian Stef alelnökök, valamint Seres János, a Szatmár Megyei Tanács műszaki igazgatója a három nyertes vállalat képviselőt egyeztetésre invitálta.

Csehi Árpád elnök arra kérte a három vállalatot, hogy a foltozási munkákkal húsvétig végezzenek minden megyei útszakaszon . "Az időjárási viszonyok nem tették lehetővé, hogy  a munkálatokat hamarabb elkezdjük, de mindhárom vállalat vezetőségével megállapodtunk abban, hogy az ünnepekig megfeszített tempóban fognak dolgozni."- mondta a  tanácselnök. 

A Szatmár Megyei Tanács nevében elnézést kért a lakosoktól az utak jelenlegi állapota miatt, valamint az ezáltal okozott kellemetlenségekért. Az elmúlt években kedvező változások történtek az utak állapotát illetően, és még a válság idején is sikerült teljesíteni az útjavítási munkákat, véli Csehi.

Csehi Árpád elmondta, hogy bár a Szatmár Megyei Tanács idén csak 11 millió lejt fordít a megyei utak karbantartására, így is megpróbál megoldást találni a problémásabb útszakaszok helyzetének orvoslására.

Mircea Govor, Adrian Stef, Csehi Árpád

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: