2013-03-21 13:57:33• hírek • Szatmár.ro

Kezdődhet a lájkvadászat

Több mint húszan jelentkeztek a Creative Hobby Shop és a Szatmár.ro közös húsvéti nyereményjátékára, amelyen a játékosoknak kézügyességüket kellett bizonyítaniuk.

Március elején indult a Creative Hobby Shop és a Szatmár.ro Hírportál legújabb közös nyereményjátéka, melyre összesen 23-an küldtek be fotókat azokról az alkotásokról, amelyeket a szatmárnémeti hobbiboltban beszerzett termékek felhasználásával hoztak létre.

A tárgyakról készült fotókat március 20-ig, szerda este 20 óráig vártuk a jatek@szatmar.ro emailcímre, a szavazás pedig a Creative Hobby Shop oldalán indult el.

A nyereményjátékban résztvevők március 21-28. között (egészen március 28-ig, csütörtök este 20 óráig) gyűjtögethetik a lájkokat a Creative Hobby Shop Facebook oldalán, ahol névre szóló albumokban lehet megtekinteni a játékosok munkáit.

Figyelem! A szervezők a szavazás során nem a fotólájkokat, hanem az albumlájkokat tartják szem előtt. Ezért javasoljuk, hogy a játékosok albumaikat népszerűsítsék és osszák meg.

A legtöbb lájkot szerző fotó tulajdonosának jutalma egy 100 lej értékű ajándékcsomag, a második helyezett egy 75 lej értékű ajándékcsomagban, a harmadik legtöbb lájkot gyűjtő fotó tulajdonosa pedig egy 50 lej értékű ajándékcsomagban részesül.

A nyertesek március 29-én vehetik át jutalmukat a Creative Hobby Shopban.

Bemutatjuk a szerda estig beérkezett munkákat is:







Éles Krisztina munkái






Anita Gabi alkotásai






Köves Fanni munkái






Székelyné Birtalan Gabriella alkotásai






Balaskó Anna munkái







Kimpán Erika alkotásai







Lugosi Erzsébet húsvéti diszei






Csorvási Margaréta munkái







Hajdu Andrea ékszerei







A Kinizsi Óvoda ovisainak munkái - a fotókat beküldték az óvónénik

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: