2018-06-08 06:01:33• hírek • közlemény

Kezdje a reggelt jótékonysági sétával!

Szombat reggel 8 órakor startol a megye egyik legrégibb és legnagyobb jótékonysági rendezvénye, a Caritas Charity Walk, avagy Jótékonysági Maraton, melynek főtámogatója idén is az Autonet. A Caritas által működtetett szenzoriális kert való felszerelése céljából meghirdetett gyaloglásra a szervezők szeretettel várnak minden korosztályt,  minden segíteni vágyó lakost.

A Székesegyház melletti parkolóban felállított asztaloknál 7.30-kor kezdődik a regisztráció. A startpisztoly 8 órakor dördül el, majd mintegy 6 kilométernyi kellemes, üdítő séta után kb. fél 10 körül érnek a gyaloglók a célba, az Unirii út 49. szám alatti Varázskertbe. A helyszínen tartalmas pihenés várja a résztvevőket. Az érdeklődők bejárhatják a Varázskertet, betekinthetnek a Szent József Rehabilitációs Központ munkájába. Interaktív foglalkozások keretében kipróbálhatják, hogyan boldogulnának mindennapi feladatokkal, ha adott fogyatékosság miatt képességeik korlátozottabbak lennének.

A gyermekek számára játszósarkot készítettek elő a szervezők. Ezúttal is lesz tombolajáték és Autonet Szerencsekerék. A tavalyi jótékonysági maratonon nagy sikert aratott családi fotókeretnél idén is fényképezkedhetnek a résztvevők. A Caritas arra buzdítja a lakosokat, vegyenek részt minél nagyobb számban a holnapi jótékonysági sétán, tegyenek meg együtt 12000 lépést a Varázskertért és ezáltal a kertben terápiás kezelésben részesülő gyermekekért!
Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: