2009-02-25 16:34:44• hírek • Szatmár.ro

Kezdhetik bontani a tasnádi városházát

A február 17-i, keddi falomlás után négy különböző épületben tevékenykedik a tasnádi önkormányzat, a bútorokat pedig a kultúrotthonba, valamint a polgármesteri hivatal garázsaiban raktározták el.

Véron András polgármester tájékoztatása szerint megkapták a végleges szakvéleményt a (volt) városháza lebontására, viszont ezért is komoly összeget kell majd fizetni - a pénteki tanácsülésen választják ki a céget, amelyik elvégzi majd a munkálatot.

A tanácsülés másik fontos napirendi pontja annak megvitatása lesz, hova költözzön át az új polgármesteri hivatal elkészüléséig - amely ingatlan még papíron sem létezik teljes egészében - a közhivatalnoki apparátus. Az önkormányzat vezetősége versenytárgyalást hirdetett, amelyre azok a cégek, intézmények jelentkezhetnek, amelyek helyet tudnának bérleti díj ellenében biztosítani a tasnádi önkormányzat irodáinak.

A polgármester elmondta: mind a megyei tanács, mind a kormány részéről vannak ígéretek az anyagi támogatásra. A tasnádi városházát egy három évvel ezelőtti szakvélemény szerint már rég le kellett volna bontani.

Szerencsére senki nem sérült meg, amikor leomlott az épület egyik fala

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: