2011-03-04 13:53:45• hírek • Póti Orsolya

Kezdetét vette a nagyszabású esküvői kiállítás

Kezdetét vette a Show Time Entertainment Factory nagyszabású rendezvénye, a Wedding Expo & Bridal Show nevű esküvői kiállítás. A rendezvénynek a Piramida esküvői terme adott otthont, a kiállító cégek pedig március 4 és 6 között várják az egybekelni vágyókat.

A Show Time Entertainment Factory szervezésében első alkalommal kerül sor Szatmárnémetiben esküvői kiállításra, melynek keretén belül a kiállítók óriási területen - a Piramida esküvői termében - mutatkoznak be az egybekelni és ünnepelni vágyóknak. A nagyszabású rendezvény március 4-én ünnepélyes megnyitóval és galambröptetéssel vette kezdetét.

Antal Attila, a rendezvény főszervezője elmondta: a kiállítást hagyományteremtő szándékkal szervezik meg és bíznak benne, hogy ez az esemény is bekerülhet a megyeszékhely legfontosabb programjai közé. Az országból és külföldről érkező kiállítók igyekeztek a legjobb ajánlataikat elhozni a rendezvényre: a látogatók megcsodálhatják a legújabb menyasszonyi ruhakölteményeket, vőlegény-öltönyöket, estélyi ruhákat, menyasszonyi csokrokat és virágdekorációkat.

A fotó-videó stúdiók a legeredetibb meghívókat, fotó albumokat és felvételeket hozták el magukkal. Az esemény palettáját bővítik a zenekarok és gépzenét szolgáltató lemezlovasok, de jelen van a megye legnagyobb hangszerkereskedése, a Netmusic hangszeráruház is. A kiállítók sorából nem maradnak ki az éttermek sem és jelen vannak az utazási irodák is, melyek a legjobb nászutakkal jöttek el a kiállításra.

Hogy egyedi és különleges hangulatot teremtsenek, a szervezők három napon át különböző látványosságokkal készülnek. A hétvége folyamán jégszobrász érkezik Kolozsvárról, aki jégpult mögül bűvöli el a látogatókat, valamint lesz mixershow és természetesen az elmaradhatatlan tombola sok-sok nyereménnyel.





Képgaléria:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: