2012-06-21 13:25:05• hírek • Szatmár.ro

Kalandok, játék és pihenés az Arlechino Játszóházban

Az Arlechino Játszóház két hét szünetet tart, majd július 2.-i dátummal veszi kezdettét az immár második alkalommal megszervezett Nyári Napközis Játék és Kaland Tábor.

A szervezők szeretettel várnak minden olyan 4 és 16 év közötti gyermeket, fiatalt, akik szívesen foglalkoznának a kézművesség különböző ágaival, úgymint: nemezelés, fafaragás, kosárfonás, bőrdíszművesség, agyagozás, ékszerkészítés, bogozás valamint sárkánykészítés, festés, melyet természetesen szakemberek irányítanak. Azokat is készségesen fogadják, akik szívesen bepillantanának a művészetek világába, mint például a színház, ahol a beszédtechnikával, énekkel, zenével, és tánccal is foglalkoznak majd. A tábor végén felgördül a függöny és megelevenednek különböző mesék szereplői vagy olyan személyek, akik a résztvevők agyafúrtságából, alkotásából jönnek majd létre.

Nem maradnak ki azok sem a kalandból, akik az irodalom és az írás iránt érdeklődnek. Ennek a csoportnak a legfőbb célja az, hogy a fiatalok íráskészségét fejlessze, jártassá tegye őket a gondolat és az írott szó világában.

Értelemszerűen a csoportokat korosztály szerint alkotják. A 4 és 6 év közötti generáció külön csapatban lesz, ők is korosztályuknak megfelelően sok mindennel ismerkedhetnek meg, mint például a: babázás, ének, tánc és persze a kézművesség. A sok foglalkozás mellett marad idő a népi gyermekjátékokra és szabad játékra is. Minden nap lesz közös program bármelyik csoportba iratkoznak is be a gyermekek és fiatalok.

A foglalkozások reggel 8 és 16 óra között zajlanak, hétfőtől - péntekig. Jelentkezési lehetőség és bővebb információk a 0724047333, 0724046333 telefonszámokon. Az Arlechino Játszóház címe: Grigore Ureche utca 22 szám.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: