2012-03-08 20:01:55• hírek • Szatmár.ro

Kezdd fitten, egészségesen a tavaszt!

Különleges nőnapi nyílt napra és versenyre vár minden mozogni vágyót március 14-én a szatmárnémeti PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitnesz Központ. Gyere el Te is, hogy kezdd fitten a tavasz...

Elsősorban nem a jobb megjelenésért érdemes mozogni, hanem azért a jól eső érzésért, ami sportolás közben, illetve az edzés befejeztével elönti a testet és a lelket. A jobb megjelenés, a csinos alkat pedig a rendszeres mozgás „mellékhatása".

Érezz rá te is arra a sajátos érzésre, amit a mozgás nyújt a PrimaGym Egészségmegőrző Központ csapatának segítségével és kóstolj bele március 14-én abba, amit a különféle edzésformák kínálnak. A fitnesz gépek és a spinracing kipróbálása mellett, a hölgyeket egy gyorsasági és ügyességi verseny várja.

Mindenképpen érdemes benevezni, mert a fittballok, step padok ésTRX-ek segítségével zajló vetélkedők legügyesebbjei értékes nyereményekben részesülnek. A helyszínen sor kerül vérnyomás és vércukorszint mérésre, testzsírszázalék mérésre, valamint étkezési és életviteli tanácsadásra is.

Ejtsünk pár szót a nyereményekről

A nyertes hölgyeké lehet a Korall Klinika által felajánlott három darab 500, 300, illetve 200 lej értékű egészségutalvány egyike, a Dóra Szépségszalon jóvoltából fodrászati, kozmetikai és manikűr utalványok, Osz Titus fogorvos jóvoltából egy 500 lej értékű fogfehérítés, valamint Ignătescu Alena divattervező által felajánlott ruhadarab, továbbá 3 darab szabadon választható 1 havi bérlet a Primagym aerobik, cycling és fitnessz szolgáltatásai közül.

Ha PrimaGym tag vagy, hozz egy új embert  magaddal és mindketten -25% kedvezményt kaptok! Ne feledd a sport segít a tavaszi feltöltődésben! Válaszd a PrimaGymet, válaszd az egészséget!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: