2010-12-30 10:54:56• hírek • Szatmár.ro

Kezd tánccal az új évet!

Szívesen töltenél egy-két órátjó hangulatban és kellemes társaságban, úgy, hogy közben egy olyan mozgásformát sajátíthatsz el, ami bármikor hasznodra válhat? Akkor iratkozz be a Loga Dance School új tánctanfolyamaira, ahol közel húsz tánctípust tanulhatsz meg három hónap alatt.

Januártól új tanfolyamokkal várja a táncok szerelmeseit a Loga Dance School! Ha Te is szeretnél a táncparkett ördöge lenni, vagy csak szívesen töltenéd idődet jó hangulatban, akkor a Loga Dance School-ban a helyed. Nem kell hozzá más, csak laza öltözet, egy kis elhatározottság, és hogy ellátogass az általad kiválasztott táncoktatásokra.

Ha ajánlásodra öt olyan személy iratkozik be a táncoktatásokra, aki még nem tagja a Loga Dance Schoolnak, akkor az iskola  nyolc ingyen képzéssel jutalmaz meg téged; ha tíz személy iratkozik be ajánlásodra, akkor 16 ingyen táncképzésben lehet részed; ha pedig 15 személy, akkor 24 edzésen vehetsz részt... Az ingyenes bérleteket bármely versenytánc csoportban felhasználhatod!

Az érdeklődők a Loga Dance School január 3-tól kezdődő Salsa- és Sporttáncoktatásaira hétköznaponként 16 és 21 óra között iratkozhatnak be a Martirilor Deportati 30. szám alatt, a régi nyomda épületében. A kezdődő táncmodulok 24 képzésből, azaz heti két - másfél órás - alkalomból állnak.

Nem fogsz csalódni, ha belekóstolsz a tánc világába, mert egy varázslatos érzéssel gazdagodhatsz, ami megtanít igazán élni és mindennek örülni. A Loga Dance Schoolban új barátokat is szerezhetsz, hiszen egy varázslatos érzés kötiössze a többi táncolni vágyóval. Szóval minden feltétel adott arra, hogy elsajátítsd, vagy profibb irányba fejleszd a tánclépéseket.

A tánctanfolyamokkal és beiratkozással kapcsolatos bővebb információért látogass el a Loga Dance School honlapjára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: