2012-11-18 13:14:26• hírek • Póti Orsolya

Kevéssel csökkent a szabad állások száma

A szabad munkahelyekről tájékoztatott a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség. Az előző héthez képest kevéssel csökkent a betöltésre váró állások száma - ez derül ki az ügynökség legújabb jelentéséből.

A megyében jelenleg összesen 324 személyt alkalmaznának, Szatmárnémetiben pedig 265, Avasfelsőfaluban 61 betöltetlen munkahely van meghirdetve. Ezekből két munkahelyre felsőfokú végzettségű munkaerőre van szükség, 261 álláshoz középfokú végzettség kell és két munkahelyre szakképzetlen munkásokat várnak.

A munkaerőhiány ezúttal is a textiliparban a legnagyobb, itt közel 240 személyre van szükség. Ezen kívül keresnek bárpultost, eladási ügynököt, asztalost, esztergályost, bolti eladót, autószerelőt és programozót.

Ami a megyeszékhelyen kívüli munkahelyeket illeti, Nagykárolyban, Tasnádon, Erdődön és Turcon nincs szabad állás. Avasfelsőfaluban hatvan betöltetlen munkahely van, mindegyik a textiliparban.

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237-es  telefonszámán, vagy személyesen a helyszínen, a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: