2009-12-04 11:52:40• hírek • Parajdi Andrea

Jazz, rock és folk zenei kínálat

Ebben az évben sem mulasztja el megszervezni a G.M.Zamfirescu Kultúrház a Christmas Fest elnevezésű rendezvénysorozatát, amely egész decemberre kínál változatos programokat.

A G.M.Zamfirescu Kultúrház mindig úgy állítja össze a rendezvényeit, hogy széles körben megcélozhassa a különböző zenei stílusok kedvelőit. A Polgármesteri Hivatal és a városi tanács támogatásával decemberben immár tizennegyedik alkalommal megszervezésre kerülő Christmas Fest is több zenei irányzatot magába foglal, jazz, rock és folk koncertek sorozatából áll.

A rendezvény december 10-én, csütörtökön a jazz esttel indul, amelyet a MusiC'at Pubban szerveznek meg 20 órai kezdéssel. Az est folyamán három együttes fog színpadra lépni: a Macro World, az In Extenso és az NDC Trio adják majd vissza a jazz hangulatát.

December 17-én, csütörtökön 19 órai kezdéssel a folk zene kerül középpontba a Poesis Multikulturális Központban. A műfaj képviselői közül hat együttes mutatkozik be, és teremt igazán népies légkört. Fellép a Park Folk Grup, az Inedit, a Feathers, a Crepuscul, a Tavi Bud és a Coral Artemis csoport.

A rockzene kedvelőit december 19-én, szombaton 19 órától a G.M.Zamfirescu Kultúrházban várják, ahol a legkeményebb dallamokat a Smog, a Crash, a Relative és a Remembering the Steel együttesek játszák.

A Christmas Fest rendezvényeire minden érdeklődőt szeretettel vár a G.M.Zamfirescu Kultúrház.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: