2008-07-24 13:23:32• hírek • Józsa János

Szatmár megyében 384 szabad munkahely van

 Az összesített adatok szerint a legtöbb betöltetlen munkahely Szatmárnémetiben van.

A Szatmár megyei 384 szabad munkahelyből a legtöbb, így 359 Szatmárnémetibe szól, de 20 munkásra Nagykárolyban, míg ötre Avasfelsőfaluban is szükség van.

A szatmárnémeti szabad állások csak kis része követel meg felső fokú képzettséget, 12 ilyen helyről van szó, míg 317 estben középfokú iskolázottságra van szükség, 30 esetben pedig semmilyen képzettséget nem jelölnek meg. A legnagyobb kereslet a textilfeldolgozó-iparban van, 123 szabad állással, de többek között 12 kötöttáru előállítóra, 14 lakatosra, 10 cipőfelsőrész készítőre, 10 éjszakai őrre, 10 minőségellenőre, 13 esztergályosra, hét ácsra és öt elárusítóra is szükség van.

Nagykárolyban 15 rakodómunkást, négy kenderfeldolgozót és egy autófestőt keresnek, míg Avasfelsőfaluban két textilfeldolgozót és három segédmunkást. A felsorolt állások rövid időn belül betölthetők is, az érdeklődők tehát a szabad munkahelyek teljes listáért – úgy a Szatmár megyei, mint az országos lehetőségekkel, vagy a külföldi munkákkal kapcsolatos listáért - illetve a jelentkezéssel kapcsolatos részletekért kérdéseikkel a Szatmár Megyei Munkaügy Hivatalhoz fordulhatnak személyesen a Ion Ghica utca 36-os szám alatt, vagy felkereshetik annak internetes oldalát a www.satumare.anofm.ro címen. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: