2010-03-20 18:03:38• hírek • Szatmar.ro

Kevés hiányzott a bravúrhoz

A VSK egy gólos vereséget szenvedett a jóval veretesebb Resicabánya ellen.

Az újonc fogadta az ezüstérmest, más megvilágításban pedig a 9. helyezett a másodikat. Más szóval a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata enyhén szólva sem számított esélyesnek a Resicabányával szemben, főleg, ha hozzátesszük, hogy a vendégek a Challenge-kupa utolsó három kiírásának győztesei.

Ennek ellenére a szatmáriak remekül tartották magukat, idénybeli talán legjobb teljesítményükkel alaposan megnehezítették a Resicabánya dolgát, amely gárda végül csak egy góllal (34-33) tudott nyerni.

Némi meglepetésre az első félidőben 6-6 után szinte végig a VSK vezetett, köszönhetően elsősorban Teremi kapus bravúrjainak valamint Birtalan és Szavics góljainak. Néhány perccel a szünet előtt még négy góllal vezettek a hazaiak, végül 18-17-re apadt az előnyük. Érdekességképpen, az őszi első meccsen is a szatmáriak nyerték az első játékrészt.

A pihenő után kiegyenlítettebb lett a játék, a csapatok fej-fej mellett haladtak, hol egyik vezetett, hol a másik. Öt perccel a vége előtt 31-31 volt, másféllel előtte pedig 33-33. Ekkor azonban a Resicabánya betalált, majd sikerrel kivédekezte a szatmári rohamokat, így a VSK egy hajszállal maradt el egy megérdemelt bravúr döntetlenhez.

Nemzeti Liga, 21. forduló:
Szatmárnémeti VSK-Resicabányai UCM 33-34 (18-17)
A szatmári gólszerzők: Birtalan 10, Szavics 5, Oláh 5, Burszacs 4, Savlovschi 4, , Vizsbovszkij 3, Varga 2
Játszott még: Teremi, Ciornohuz, Mateş.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: