2010-09-16 17:32:43• hírek • Szatmár.ro

Kevés állást ajánlottak

Tizenhét cég mindössze nyolcvan szabad munkahelyet hirdetett meg a jövő heti szatmári állásbörzére.

A fiatalok - végzős középiskolások és egyetemisták - számára szeptember 24-én állásbörzét szervez a Szatmár Megyei Munkaelosztó Hivatal.

Az idei évben egyébként még csak egy hasonló rendezvényt szerveztek: az áprilisi általános állásbörzén például hatszoros túljelentkezés volt a meghirdetett munkahelyekre.

A jövő heti rendezvény helyszíne a megyeközpont Szakszervezetek Művelődési Háza lesz, a fiatalok pedig reggel nyolc órától várják a börzére. Eddig tizenhét cég jelezte a részvételét a börzén, nyolcvan szabad állás közül válogathatnak majd az érettségizettek és az egyetemisták.

A végzősök számára egyébként a tavalyi évben is szerveztek hasonló akciót, igaz, akkor elég kevesen jelentkeztek, nem volt túl nagy a konkurencia, hiszen a 42 cég által felajánlott 414 szabad állásra kevesebb mint félezren jelentkeztek.
Azok a cégek, amelyek üres állásokkal rendelkeznek, és részt vennének a börzén, jelentkezhetnek a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség székhelyén, a Ion Ghica utca 36. szám alatt, vagy a 0261-770237-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: