2006-03-19 12:09:50• hírek • Szatmar.ro

Kettős Renault- siker

A Forma-1-es világbajnokság második futamára  Sepangban került sor.

Giancarlo Fisichella (Renault) indulhatott az első helyről a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság vasárnapi futamán, a Malajziai Nagydíjon. Az olasz pilóta tavaly rossz évadot zárt, de ezuttal élt a kínálkozó lehetőséggel és rajt-cél győzelmet aratott. Csapattársa, Fernando  Alonso, csak a negyedik sorból indult el, de egy nagyszerű rajttal el is kezdte a felzárkózást, végül pedig ő állhatott a dobogó második fokára.

 Nem volt ilyen szerencsés a Mclaren versenyzője, Kimi Räikkönen, aki már az első körben kicsúszott, feltehetően kerékfelfüggesztési hiba miatt. Ugyancsak nehéz helyzetbe került a két Ferrari, ugyanis motorcsere miatt csak a mezőny végéről indulhattak el. Ennek ellenére is sikerült felzárkózniuk, s ha nem is sikerült megismételniük Räikkönen múlt heti bravúrját, az 5. illetve 6. helyet azért begyűjtötték.

A pontszerzők: 1. Fisichella (Renault), 2. Alonso (Renault), 3. Button (Honda), 4. Montoya (McLaren), 5. Massa (Ferrari), 6. Michael Schumacher (Ferrari), 7. Villeneuve (BMW), 8. Ralf Schumacher (Toyota).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: