2019-07-29 12:11:36• hírek • Nagy Tímea

Kettőből kettő: Személyi sérülésekkel járó közúti balesetek

Két szerencsétlenség két sérülttel. Ekképp történtek a melléfogások:

Július 26-án reggel 6 óra körül értesítették a nagykárolyi rendőrőrsöt, hogy "Károly" és Csanálos között könnyebb személyi sérüléssel járó baleset történt.

 

A helyszíni vizsgálatok alapján a rendőrség megállapította, hogy a 49 éves magyarországi sofőr az F1-es országúton előzésbe kezdett anélkül, hogy megfelelően biztosította volna magát. A másik sávon szabályosan közlekedő járművet a meggondolatlan manőverével irányváltásra késztette.

 

A 27 éves nagykárolyi sofőr kitért a szabálytalanul előzésben levő magyarországi irányából, hogy elkerülje a frontális ütközést. Ennek köszönhetően az utóbbi az árokban kötött ki.

 

A rendőrség megfújatta a férfiakat. A gép nem jelzett alkoholt a kilélegzett levegőben. Ettől függetlenül mindkettőjüket vérvizsgálatra is kötelezték.

 

Könnyebb személyi sérülést szenvedett az árokba borult jármű 48 éves utasa. Ennek értelmében vizsgálatot indítottak testi sértés bűntett elkövetése miatt.

 

 

Vasárnap, július 26-án dél körül Decebal településen sérült meg egy kerékpáros. Közúti balesethez riasztották a rendőrséget, mely az autós mulasztása miatt történt.

 

A 26 éves autóvezető egy mellékutcából szeretett volna balra térni, a 19-es országútra. Nem vette figyelembe az elsőbbségadás kötelező táblát, és megkezdte a manővert. Amint kanyarodott, elütötte a szabályosan, főúton közlekedő 71 éves biciklist.

 

A fiatalt megfújatták, de a gép negatívat jelzett. Ennek ellenére véralkoholszint vizsgálatra kötelezték, mivel személyi sérüléssel járó baleset résztvevője volt.

 

A bácsi szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A vétlen sofőr ellen eljárást indítottak testi sértés bűntett elkövetése miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: