2018-02-14 11:11:14• hírek • Szatmár.ro

Ketten kellettek egy pénztárca ellopásához

Február 13-án riasztották az avasfelsőfalui rendőröket, mivel két ismeretlen férfi ellopta egy 56 éves bujánházi (Boinești) férfi pénztárcáját pénzzel és iratokkal együtt.

A rendőrség hamar nyomozásba kezdett, hogy kiderítse, kik voltak az elkövetők. Egy 36 és egy 39 éves férfit azonosítottak, mindketten avasfelsőfalui lakosok. A hatóságok a gyanúsítottakat 24 órás megfigyelésre benntartották, majd az ügyészségnél előzetes letartóztatási kérelmet indítványoztak ellenük.


Az utóbbi időben megszaporodtak a lopásos esetek. Pár héttel ezelőtt arról számoltunk be a Szatmár.ro olvasóinak, hogy egy nagymajtényi lány bejelentése szerint egy ismeretlen férfi erőszakkal elvette tőle mobiltelefonját. A helyszínre kiérkező rendőrök rövid időn belül előállítottak egy férfit, akinél megtalálták az ellopott készüléket. A 24 éves domahidai férfit 24 órára őrizetbe vették, valamint az ügyészek kérelmezték ellene a 30 napos előzetes letartóztatást.
 

A nagymajtényi eset után két nappal Kisgércén riasztották az egyenruhásokat. Egy 51 éves nő arról számolt be kétségbeesve a rendőröknek, hogy egy ismeretlen tettes betört otthonába, ahonnan 995 eurót lopott el.  Az ügyben intézkedő rendőrök hamar a tettes nyomára akadtak, akiről kiderült, hogy egy 14 éves fiatalkorú volt. Ellene lopás miatt indítottak eljárást. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: