2014-12-14 19:51:08• hírek • Szatmár.ro

Ketten haltak meg vasárnap délután a Szamosdob bejáratánál történt balesetben - FRISSÍTVE!

Vasárnap délután valamivel 18 óra után történt halálos kimenetelű baleset Decebal és Szamosdob települések között, az utóbbi bejáratánál elhelyezett forgalomlassító szigetnél. A Daewoo Cielo típusú autó egy szabálytalan manőver miatt ütközött a szabályosan közlekedő, Nagybánya-Szatmárnémeti-Nagyvárad útvonalon közlekedő Iveco kisbusszal.

A vasárnap délután történt balesetben információink szerint két személy vesztette életét: a Daewoo Cielo sofőrje, illetve egy 7-9 év körüli gyermek.

A helyszínelő rendőrök a szokásukhoz híven meglehetősen szótlanok voltak, a bámészkodók elmondása szerint a Daewoo Szamosdob irányából érkezett a forgalomlassítóhoz, majd amikor elhajtott mellette, megpróbált megfordulni az úton - ekkor rohant bele a szabályosan közlekedő, Szatmárnémeti irányából érkező Iveco kisbusz.

A buszban nagyjából 12 személy utazott, ők nem szenvedtek sérülést, viszont az út szélén kellett várakozniuk, amíg a személyszállítással foglalkozó cég egy másik járművet küldött utánuk.

A Daewooban viszont két személy is életét vesztette: az autóvezető és egy, az autóban utazó gyermek. Úgy tudjuk, hogy mások is utaztak a járműben, de állapotukról egyelőre semmit nem lehet tudni.

Amint sikerül hivatalos forrásból bővebb és pontosabb információkhoz jutnunk, frissítjük cikkünket.


Frissítve!

A Szatmár Megyei Rendőrség hétfő délelőtti tájékoztatása szerint a Daewoo Cielót a 31 éves csengerbagosi K. Petru vezette. Ő, valamint öt éves kisfia a helyszínen életét vesztette, míg a gépkocsi harmadik utasa, a családanya súlyos sérülésekkel került kórházba.

Az Iveco kisbuszt egy 32 éves nagybányai fiatalember vezette. A rendőrség megerősítette, egyik fél sem fogyasztott alkoholt vezetés előtt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: