2013-08-25 18:56:34• hírek • Kocsis Zoltán

Ketten életüket vesztették egy motorbalesetben

Négy közlekedési baleset történt pénteken és szombaton Szatmár megyében, ezek közül az egyik rögtön két emberi életet is követelt. A szomorú listát egy cserbenhagyásos gázolás, egy frontális valamint egy teherautóval való ütközés teszi teljessé.

A tragikus motorbaleset augusztus 24-én, szombat este történt Turcon. A 21 éves George V. 21.40 óra körül a Susani de Jos utcán elveszítette uralmát Ausztriában bejegyzett Honda típusú motorkerékpárja fölött és a 33. szám alatti ház előtt található híd padkájának ütközött. A balesetben mind ő, mind pedig utasa, a 22 éves Luminita C. életét vesztette.

Kronológiai sorrendben haladva az első baleset még pénteken történt Csanálos település közelében. A DN1F jelzésű országúton Marian P. Dacia típusú személygépkocsijával nem tartotta meg a kellő oldaltávolságot és elsodorta a kerékpárral közlekedő Florina O.-t. A 38 éves nő kisebb sérüléseket szenvedett, a nagykárolyi kórházba szállították. A 48 éves gépkocsivezető azonban elhagyta a helyszínt, majd egy óra múlva visszatért. A rendőrség munkatársai ekkor alkoholtesztnek vetették alá, a szonda pedig 0,58 mg/l koncentrációt mutatott.

A következő baleset a DN19 országúton történt Gombáspuszta határában. A MAN típusú teherautóval közlekedő Petruc C. nem tartotta be a megfelelő követési távolságot és hátulról belement a Toader L. vezette Peugeot-ba. A személygépkocsi 53 éves vezetője súlyos sérülést szenvedett, a Szatmár Megyei Kórházba szállították.

Végezetül szombat délután Kőszegremetén a 28 éves Maria S. Opel típusú személygépkocsijával egy kanyarban átsodródott a szemben jövő sávba, ahol összeütközött a Vasile B. vezette Volkswagen típusú személygépkocsival. A baleset következtében a 39 éves férfi kisebb sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: