2009-11-25 15:21:17• hírek • Szatmár.ro

Kétszerannyi igénylő

Hamarosan eldől, melyik 31 fiatal házaspár kapja meg a jogot ahhoz, hogy beköltözhessen a tasnádi ANL-tömbház valamelyik lakásába - árulta el Véron András, a város polgármestere.

A helyi önkormányzatnak sikerült előteremtenie a projektben önrészként szereplő közművesítéshez szükeséges pénzösszeget, és javában zajlanak a munkálatok. Az elöljáró becslése szerint ha minden jól megy, akkor karácsonyra megtörténhet a lakásokba való beköltözés.

Miután a helyi tanács kijelölte az apartmanok odaítélését végző bizottságot, jelenleg olyan kiegészítő iratok beszerzése van folyamatban, amelyek szűkíthetik a kört. Mint az köztudott, az ANL-tömbházak odaítélése során előnyt élveznek a 35 évnél fiatalabb, helyben lakó, kisgyermekes házaspárok.

A lakásokra 72 fiatal család tette le az igénylést a polgármesteri hivatalhoz: az elbíráló bizottság nemrég kiegészítő adatokat kért a kérelmezők helyzetével kapcsolatban. Az önkormányzat a napokban fogott hozzá a közművesítéshez: önrészként a villamoshálózatot, az ivóvíz- és szennyvízelvezetési rendszert kell saját erőből kiépíteni.


A szatmárnémeti ANL lakások iránt is nagy volt az érdeklődés
A szatmárnémeti ANL lakások iránt is nagy volt az érdeklődés


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: