2008-12-21 16:07:56• hírek • Szatmár.ro

Kétszáz rocker őrjöngött

A Christmas fest koncertsorozat részeként, szombat este rockegyüttesek léptek színpadra a G.M. Zamfirescu Művelődési Házban.

A rockest a szatmárnémeti Majestic együttes koncertjével indult, utánuk a kolozsvári Truda zenekar következett, akik most először mutatkoztak be a szatmári közönségnek.

Matei Maria Magdalena, a G.M. Zamfirescu Művelődési Ház referense elmondta, a Truda együttes volt a rockest meglepetése, akik szabad szájú előadásmódjukkal és fülbemászó dalaikkal pillanatok alatt felfokozták a hangulatot. Ezt követően a szintén kolozsvári Krepuskul zenekar vette át a színpadot, majd a 15 éve pályán lévő Voices of Silence zárta a fellépők sorát. Az utóbb említett együttes, amely inkább szimfonikus rockzenét játszik utoljára tíz évvel ezelőtt lépett fel Szatmárnémetiben.

Mint megtudtuk, a rockest megszervezésére 4000 lejt költött a G.M. Zamfirescu Művelődési Ház, s a neves zenekarok dalaira több mint kétszáz rockzenekedvelő volt kíváncsi.

A Christmas fest keretében egyébként még hátra van egy utolsó folk-koncertest, amelyre december 22-én, a Coposu sétányon 17 órai kezdettel kerül sor. Fellép Tavi Bud, Ionel Bledea, Sorin Balaj, Carmen Barbur, Doina Pop és Gigi Molnar is. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

A Krepuskul együttes is nagy sikert aratott.

A zenekarok tudták hogyan kell tetőzni a hangulatot.

Voltak, akik megállás nélkül tombolták végig a koncerteket.

A neves zenekarok dalaira több mint kétszáz rockzenekedvelő volt kíváncsi.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: