2016-02-11 18:59:48• hírek • Kocsis Zoltán

Kétszáz lejért juttatták kórházba a 87 éves bácsit

illusztráció
illusztráció

A Nagykárolyi Bíróság 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte azt a négy, 19-30 év közötti fiatal férfit, akik még február 3-án behatoltak egy házba Hadadnádasdon, bántalmazták az abban élő idős férfit, akitől 200 (!) lejt raboltak el.

A nyomozás során a rendőrség és az ügyészség megállapította, hogy a négy férfi közös megegyezés alapján, egy személygépkocsival utazott el Hadadnádasdra. Egyikük nagyszülei ebben a 800 lelkes faluban élnek, így nyilván tudhatta, hogy a kiszemelt házban a 87 éves bácsi egyedül él. A Szilágy megyei Perecsenből származó S. Tamás és a maszkot viselő szopori V. Alexandru betörte a ház ajtaját, majd többször is megütötték az idős férfit, akitől végül 200 lejt raboltak el.

Az ütések következtében elszenvedett zúzódások miatt az idős bácsit kórházba szállították, ahol megállapították, 18-20 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Állapota jelenleg stabil, maradandó sérülést nem szenvedett.

A Nagykárolyi Bíróság bűnrészesség vádjával 30 napos előzetesbe helyezte a széri K. Leventét és a szintén Szilágy megyei Szilágykövesden lakó L. Danielt, a két rabló bűntársait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: