2007-06-11 11:10:15• hírek • Tamás Jakab

Talmácsi átvette a vezetést

 A magyar motoros a második helyen végzett Spanyolországban.

Az utóbbi idők egyik legizgalmasabb versenyén Talmácsi Gábor a második helyet szerezte meg a katalán nagydíjon, aminek köszönhetően átvette a világbajnoki pontverseny vezetését.

Az első helyről induló magyar motoros sajnos elég rosszul rajtolt, aminek köszönhetően visszaesett a 3. pozícióba. Ezután több alkalommal is sikerült visszavennie a vezetést, de lassacskán egyre hátrébb szorult, a verseny végéhez közeledve a 7. helyen motorozott. Innentől kezdve megpróbált mindent megtenni a minél jobb pozíció megszerzéséért, amiben egy kis szerencséje is akadt. Talma két legnagyobb vetélytársa, Faubel és Pesek összeakadtak egymással, és óriásit buktak, így egyből két helyet is nyert Gábor, majd ezt követően ügyes versenyzéssel a második pozícióban ért célba.

- Nagyon boldog vagyok, mert 13 ponttal vezetem a világbajnokságot! Kérem a szurkolóimat, hogy ne higgyék, hogy én csak a célba érésre koncentrálok, mert ez nem igaz! Mindig próbálok nyerni, de most sajnos nem volt elég erős a motor, néhány lóerő hiányzott még a sikerhez. Nagyon nehéz verseny volt, főleg a végén sokat csúszkáltam, ráadásul borzasztóan meleg is volt. A hajrában kemény munka volt visszatérni az élmezőnybe, de óriásit hajráztam, és ennek köszönhetem a második helyemet, valamint azt, hogy összetettben az élen állok - mondta a leintés után Talmácsi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: