2009-07-08 17:03:45• hírek • Szatmár.ro

Ketrecharc küzdelem Szatmárnémetiben

Gergely Attila szakmai tanácsadó és Ofrim Mircea főszervező szerda délután elmondták: ketrecharc-versenyt rendeznek a szatmárnémeti Olimpia stadionban.

A július 18-án megtartandó, a megyében első alkalommal sorra kerülő esemény 19 órakor kezdődik: a ketrecharc-küzdelmekre bárki benevezhet keddig, akinek valami köze van a harcművészethez, aki betöltötte a 18. életévét, és aki orvosi igazolást visz.

A várhatóan igen izgalmas és kemény küzdelmek után a látványé és a hanghatásoké lesz a főszerep: Miss Bikini Szépségverenyt is rendeznek, amelyre ugyancsak keddig jelentkezhetnek a csinos aspiránsok, az est fő attrakciói Puya és a Voltaj koncertjei lesznek, szóba került még a magyarországi Sláger Duó neve is.

Benevezési díj nem lesz, a belépésért személyenként várhatóan 30 lejnél többet nem kell majd fizetni. A ketrecharc a K1-küzdelmeknél is jóval szabadabb, gyakorlatilag mindenféle harcművészet fogásai megengedettek: kivéve a fejbekönyöklést, tarkóra, hátgerincre irányuló ütést vagy rúgást. A verseny összedíjazása 2000 euró, jelentkezni az alábbi telefonszámon lehet: 0721-246760.


Gergely Attila szakmai tanácsadó és Ofrim Mircea szervező
Gergely Attila szakmai tanácsadó és Ofrim Mircea szervező


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: