2018-01-07 08:21:17• hírek • Bede Emőke

Kétnapos razziát tartott a rendőrség

Kétnapos ellenőrző akciót tartott a Szatmár Megyei Rendőrség, január 5-én és 6-án összesen 26-an mondhattak búcsút ideiglenesen jogosítványuknak.

Pénteken és szombaton a rend emberei nem csak az közutakon teljesítettek szolgálatot. Az akció során az útkarbantartó cégeket is ellenőrizték: figyelmük kiterjedt a téli időszakra bekészített útszóró anyagokra és hókotró gépekre is, melyeknek a tél során akármikor bevethetőnek kell lenniük.
 

Ezen felül a piacokat és ezek környékét is átvizsgálták. Az ellenőrzés során a szilveszterről megmaradt pirotechnikai eszközöket keresték, illetve azokat a termékeket, melyeket a kereskedők illegálisan bocsájtottak eladásra.
 

Természetesen nem maradhatott el a fokozott közúti ellenőrzés sem a két nap során. Településen kívül és belül is radarral vadászták a gyorshajtókat, de azok sem úszták meg büntetés nélkül, akik a zebrán átkelő gyalogosoknak nem adták meg az elsőbbséget. Gyorshajtásért 12 jogosítványt függesztettek fel ideiglenesen, az elsőbbség megadásának elmulasztása miatt pedig 8-an váltak gyalogossá. 
 

A pénzbírságok is záporoztak: összesen 120-at osztottak ki a két nap során, ezek összértéke eléri a 40 ezer lejt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: