2014-11-13 19:09:51• hírek • Szatmar.ro

Kétnapos jogosítvánnyal okozott autóbalesetet

Elsőbbségadás elmulasztása miatt történt baleset a csütörtökön 18 óra körül a Dr. Lükő Béla-Marsilia utcák kereszteződésben.

Két napja volt autóvezetői jogosítványa annak a fiatalembernek, aki Fiat Marea autót vezetve okozott balesetet a Marsilia és a Dr. Lükő Béla utcák kereszteződésében. Úgy tudjuk, a Marsilia utcában haladva nem vette figyelembe a stoptáblát és a kereszteződésbe hajtva egy szabályosan közlekedő Alfa Romeo Brera autónak ütközött.

Az ütközés erejétől az Alfa Romeo a járdára hajtott és nekicsapódott a Caritas által működtetett Szent Pál Központ nem is olyan rég felújíttott épületének. "Majdnem infarktust kaptunk" - mondja a központ egyik dolgozója, aki épp képzést tartott a fal másik oldalán.

A bámészkodók szerint veszélyes a kereszteződés, rendszeresen történnek ott kisebb-nagyobb balesetek. Sokan nem veszik észre a Marsilia utca sarkán elhelyezett stoptáblát, amit egy közeli fa lombjai némileg taklarnak.

A csütörtök délutáni balesetet könnyebb sérülésekkel megúszták az autósok - ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy mindkét jármű légzsákja kinyílt az ütközés miatt.

A balesetet okozó autó

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: