2013-10-27 10:38:13• hírek • Szatmár.ro

Kétgólos győzelmet aratott az Olimpia

A Bihari FC-t fogadta szombaton a Szatmárnémeti Olimpia - izgalmas meccsen nyertek a sárga-kékek.

A román labdarúgóbajnokság második vonalának nyolcadik fordulójában a nagyváradi Bihari FC-t fogadta az Olimpia. A szatmáriak már a 14. percben vezetéshez jutottak: Gavrilescu beadását Dragos továbbította fejjel, majd Feier jutatta a labdát szintén fejjel az ellenfél kapujába.

A gól után azonban Csík Tibor tanítványai kicsit visszavettek, a bihariak pedig több helyzetet is kidolgoztak, különösen Lukács Raymond okozott izgalmas perceket a szatmári védelemnek és Sutának, a sárga-kékek kapusának. Szerencsére a gólszerzést sikerült megakadályozni, így a félidei szünetben még mindig 1-0 volt az eredmény.

Jót tett az Olimpiának a szünet, sokkal nagyobb játékkedvvel léptek pályára, az 54. percben pedig egy Gavrilescu-Dragos összjáték után majdnem össze is jött a második szatmári gól. Ekkor néhány centivel a kapu mellett ment el a labda, nem úgy, mint 10 perccel később, amikor Villand a tizenhatoson belül megkapta a labdát és megszerezte a győzelmet bebiztosító második találatot.

Az Olimpia összeállítása:
Suta - Muntean, Balau, Ene, Iuhas, Gavrilescu (66 Zsiga), Micas, Villand, Kinczel, Dragos (82 Marinas), Feier (78 Hanus).

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: